Nu begynder Volleyligaen: Her er cheftrænernes bud på en kommende dansk mester

Den danske Volleyliga begynder i morgen. Hos herrerne er cheftrænerne enige om, at ligaen er blevet stærkere og tættere i år med flere bud på en kommende DM-vinder. Hos damerne peger cheftrænernes fingre mod to guldkandidater. Sidste års DM-finalister Marienlyst og Gentofte er igen i år favoritter til at løbe af sted med danmarksmesterskabet, ifølge…

:


Den danske Volleyliga begynder i morgen. Hos herrerne er cheftrænerne enige om, at ligaen er blevet stærkere og tættere i år med flere bud på en kommende DM-vinder. Hos damerne peger cheftrænernes fingre mod to guldkandidater.

Sidste års DM-finalister Marienlyst og Gentofte er igen i år favoritter til at løbe af sted med danmarksmesterskabet, ifølge cheftrænerne i herrernes Volleyliga. Men flere trænere nævner også Hvidovre VK med hjemvendte Mads Ditlevsen på holdet som en dark horse til mesterskabet.

Hos de forsvarende mestre fra Marienlyst forventer cheftræner Mikkel Hauge et tæt felt om DM-titlen:

”Gentofte må kunne kalde sig selv for kæmpe favoritter. Men jeg anser også os selv som kandidater i en pulje sammen med Middelfart. Så er der en dark horse i form af Hvidovre. Det afhænger meget af, om Mads Ditlevsen-effekten når at slå igennem. Men én spiller kan flytte meget. De har et dygtigt hold på papiret,” siger Mikkel Hauge.

Hos vicemestrene fra Gentofte har den nye cheftræner Martin Stenderup selvtilliden i top, når han skal pege på en favorit til mesterskabet:

”Os og Marienlyst. Vi har gode spillere på alle positioner, så alle spillere har god opbakning og sparring til træning. I min optik har vi spillere til to hold, som kan spille sig i en DM-finale. Så jeg tror på, at vi kan vinde Volleyligaen i år. Marienlyst har samme stamme som sidste år, hvor de jo vandt. De har fået en ny hæver og en ny kant som gode garderinger.,” siger Martin Stenderup.

Gentofte åbner Volleyliga-sæsonen i morgen tirsdag den 7. oktober, når vicemestrene gæster Hvidovre VK med hjemvendte Mads Ditlevsen på holdet i Frihedens Idrætscenter. Kampen vises live på Kanal Sport klokken 18.30, og når man er logget ind, kan der livebettes direkte på bet25.dk.

Brøndby favoritter hos damerne
I damernes Volleyliga peger alle cheftrænernes fingre mod den københavnske vestegn og de forsvarende danmarksmestre, Brøndby VK, når der skal udpeges en DM-favorit. Også hos Sven-Erik Lauridsen, cheftræner hos vicemestrene Holte IF:

”Brøndby har købt rigtig godt ind og har samtidig mange gode, unge spillere. Deres nyindkøb Amy Town var en toneangivende angriber i den svenske liga i sidste sæson. Så Brøndby er klare favoritter i min bog,” siger han.

Hos de forsvarende mestre selv er udmeldingen da også, at målsætningen er at genvinde mesterskabet. Men cheftræner Jens Bang smider et par andre guldkandidater i puljen:

”Holte er et godt bud, hvis de finder en kant, som kan lave ligeså mange point som Lykke Degner gjorde i sidste sæson. Så kan de være favoritter. Lige nu mangler de en pointsluger. Men ellers er deres hold godt sat sammen. Lyngby er også et godt bud – de ser rigtig gode ud på papiret. Og så er vi selv med blandt favoritterne,” siger Jens Bang.

Første kamp hos damerne i denne sæson er tirsdag den 7. oktober, når Team Køges unge hold står overfor mesterskabskandidaterne fra Lyngby Volley. Kampen begynder klokken 20.15 og vises på Kanal Sport, hvor der er mulighed for at livebette under kampen, når man er logget ind.

Læs alle cheftrænernes bud på en dansk mester i Volleyball Magasinet, som udkommer den 16. oktober. Her fortæller de også om forberedelser, målsætninger og ligaens største profiler.

Del nyhed

LÆS OGSÅ