Volleytalent og klub nomineret til Guld Barre Prisen 2014

15-årige Mathias Spendrup Petersen fra Hvidovre Volleyball Klub og VK Vestsjællands HU14-drenge er nomineret til Toms Guld Barre Prisen 2014, der fejrer unge sportstalenter for deres ekstraordinære præstationer i årets løb. Vinderne får 10.000 kr. Det er tredje år i træk, der skal findes fem regionale vindere af årets Guld Barre Pris. Flere end 600…

:


15-årige Mathias Spendrup Petersen fra Hvidovre Volleyball Klub og VK Vestsjællands HU14-drenge er nomineret til Toms Guld Barre Prisen 2014, der fejrer unge sportstalenter for deres ekstraordinære præstationer i årets løb. Vinderne får 10.000 kr.

Det er tredje år i træk, der skal findes fem regionale vindere af årets Guld Barre Pris. Flere end 600 unge regionale sportstalenter og enestående holdindsatser har været på kandidat-listen, og her er Mathias Spendrup Petersen fra Hvidovre Volleyball Klub og VK Vestsjællands HU14-drenge sluppet gennem nåleøjet i henholdsvis Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Danskerne være med til at bestemme hvilke fem, der skal anerkendes og honoreres med 10.000 kr. Der uddeles fem priser – én for hver region.

Mathias Spendrup Petersen nomineret i Region Hovedstaden
Mathias Spendrup Petersen blev som 15-årig den yngste spiller i Den Danske Volleyball Liga og den yngste deltager ved et U19-Europamesterskab. Han blev sidste år udtaget til U17-landsholdet, der vandt sølv ved de Nordiske Mesterskaber, og han blev kåret til Nordens bedste libero.   

Volleyballklubben Vestsjælland nomineret i Region Sjælland
Volleyballklubben Vestsjællands HU14-drenge. De vandt i 2014 guld ved Danmarksmesterskaberne. Og sølv i 2013.

Se de øvrige kandidater og stem om hvem der skal have guldet!
Indtil den 15. oktober kan alle stemme på én af de nominerede fra hver region her.

Der kan stemmes en gang pr. dag, og den kandidat, som får flest stemmer på Facebook, får en stemme med, når juryen voterer fra den 15. oktober og frem til den 1. november.

Den 1. november offentliggøres de fem regionale vindere, og i alt 50.000 kr. gives til vinderne af Guld Barre Prisen 2014. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ