Video: Højdepunkter fra Continental Cup i Odense

De danske beachvolleykvinder sikrede sig i weekenden videre avancement til 3. runde af OL-kvalifikationen, da de på beachvolleybanerne ved Dalum Hallen i Odense spillede sig i finalen, som de desværre tabte knebent til Slovenien. Her er et sammendrag fra turneringen, som var arrangeret i samarbejde med OV96, Odense Beachvolleyklub, Udvikling Fyn og Odense Kommune.  …

:


De danske beachvolleykvinder sikrede sig i weekenden videre avancement til 3. runde af OL-kvalifikationen, da de på beachvolleybanerne ved Dalum Hallen i Odense spillede sig i finalen, som de desværre tabte knebent til Slovenien.

Her er et sammendrag fra turneringen, som var arrangeret i samarbejde med OV96, Odense Beachvolleyklub, Udvikling Fyn og Odense Kommune.

 

Del nyhed

LÆS OGSÅ