Vind biografbilletter til Optimisterne

Mange af os frygter alder. Men måske vil disse boldspillende damer ændre vores holdning. Dansk Volleyball Forbund udlodder i samarbejde med kunstbiografen Øst for Paradis 5×2 fribilletter til ’Optimisterne’, som har premiere den 25. september 2014 og vises i udvalgte biografer over hele landet. Optimisterne er en varm, bevægende og morsom dokumentarfilm om et meget…

:


Mange af os frygter alder. Men måske vil disse boldspillende damer ændre vores holdning. Dansk Volleyball Forbund udlodder i samarbejde med kunstbiografen Øst for Paradis 5×2 fribilletter til ’Optimisterne’, som har premiere den 25. september 2014 og vises i udvalgte biografer over hele landet.

Optimisterne er en varm, bevægende og morsom dokumentarfilm om et meget usædvanligt volleyballhold i byen Hamar i Norge, bestående af damer i alderen 66-98 år.

Selvom holdet har trænet en gang om ugen i 40 år, har de ikke spillet en eneste kamp i de sidste 30. Men nu har de endelig besluttet sig for at lave om på det. Så er spørgsmålet bare, hvem de skal spille mod?

Goro på 98 år er dronningen på holdet. Med viljestyrke, livsglæde og lilla Converse-sko udgør hun kernen af holdets livsfilosofi. Filmen følger hende og holdet – i deres dagligdag og på banen – fra de beslutter sig for at spille en sidste kamp, igennem deres forberedelser og lige indtil kampen endelig finder sted.

VIND 2 BILLETTER TIL FILMEN
Du kan vinde to biografbilletter til filmen, hvis du svarer rigtigt på, hvad Optimisternes svenske modstanderhold hedder? (få hjælp til svaret i traileren)

A) Krutsnubbarna
B) Krutfadderna
C) Krutgubbarna

Vi trækker lod blandt alle rigtige svar indsendt til jak@volleyball.dk inden mandag den 29. september.
Skriv: ’KONKURRENCE’ i emnefeltet.

Dansk Volleyball Forbund udlodder i samarbejde med kunstbiografen Øst for Paradis 5×2 fribilletter til ’Optimisterne’. Vinderne får direkte besked.

Se traileren for filmen her.

Eller klik her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ