Udlandsprof slemt skadet

Sæsonen og udlandseventyret kan være slut, inden det rigtig nåede at begynde for Julie Guldager. Sidste sæsons topscorer i Volleyligaen, der netop er skiftet til topklubben VC Kanti Schaffhausen i Schweiz, er blevet slemt korsbåndskadet. Uheldet skete efter en normal tirsdagstræning, hvor den 21-årige kantspiller blev i hallen til lidt ekstra træning.   ”Jeg hopper…

:


Sæsonen og udlandseventyret kan være slut, inden det rigtig nåede at begynde for Julie Guldager. Sidste sæsons topscorer i Volleyligaen, der netop er skiftet til topklubben VC Kanti Schaffhausen i Schweiz, er blevet slemt korsbåndskadet.

Uheldet skete efter en normal tirsdagstræning, hvor den 21-årige kantspiller blev i hallen til lidt ekstra træning.  

”Jeg hopper og glider i noget sved, der er på gulvet. Jeg vrider alvorligt om i højre knæ og bliver hurtigt samlet op og smidt på hospitalet. Jeg kan mærke, det ikke føles helt rigtigt, men kan ikke rigtigt tænke klart pga. smerterne,” skriver Julie Guldager på sin blog.

På hospitalet måtte Julie Guldager have morfin for at dulme smerterne, knæet bliver kølet ned og hun bliver natten over, inden en ortopæd kirurg kan foretage en MR-scanning dagen efter.

Så falder dommen:

”Han fortæller mig, at mit korsbånd er revet over, min menisk er ødelagt 2-3 steder, min knæskal har fået et ordenlig slag, ledbåndet, der holder på knæskallen, er revet over, så den er løs, og ledbåndene ude på siden af knæet er også revet over,” skriver Julie Guldager.

”Knæet er 5-6 gange så stort som normalt, blåt og fyldt med blod og vand,” skriver hun.

Nu venter der Julie Guldager en meget kompliceret knæoperation, da menisken er revet flere steder og steder, hvor kun meget få læger kan operere. Operationen kommer til at foregå på et af verdens førende atlethospitaler i Zürich, hvor en læge opererer hende i dag.

”Efter operationen ved jeg ikke helt hvad jeg gør. Jeg regner med at blive hernede for at støtte mit hold. Jeg har en fys og en personlig træner, der vil gennemgå genoptræningen med mig hver evig eneste dag. Hvilket jo er perfekt,” skriver hun.

Julie Guldager skulle blandt andet have spillet europæisk bold i CEV Challenge cuppen i denne sæson. Julie Guldager lavede 384 point i 21 kampe i sidste sæson af Volleyligaen. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ