Europa dominerer VM i volleyball

Seks hold er tilbage i kampen om VM-guldet i volleyball. Europa dominerer med Frankrig, Tyskland, Polen og Rusland, mens overraskelsen Iran og de tredobbelte verdensmestre Brasilien også tilbage. Kampen om VM-medaljer i volleyball skærper til. Minimum to europæiske hold kan se frem til en plads i semifinalerne, efter der er trukket lod til 3. runde.…

:


Seks hold er tilbage i kampen om VM-guldet i volleyball. Europa dominerer med Frankrig, Tyskland, Polen og Rusland, mens overraskelsen Iran og de tredobbelte verdensmestre Brasilien også tilbage.

Kampen om VM-medaljer i volleyball skærper til. Minimum to europæiske hold kan se frem til en plads i semifinalerne, efter der er trukket lod til 3. runde.

I gruppe G er Frankrig, Tyskland og Iran. I gruppe H er Brasilien, Polen og Rusland. To hold går videre fra hver gruppe, og dermed er mindst to europæiske hold klar til semifinalebold i weekenden.

I aften mødes Frankrig og Tyskland i Katowice, mens værterne Polen støder sammen med de tredobbelte verdensmestre Brasilien.

Se mere om VM i Polen her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ