Topscout løfter sløret for international volleyballs hemmeligheder

Francesco Oleni, som var en del af den danske delegation under årets EM-kvalifikation og European League, bliver den tredje og sidste oplægsholder på Dansk Volleyball Forbunds VM-tur til Polen den 4.-8. september. Francesco Oleni har mange års erfaring fra den internationale scoutverden og arbejder pt. for den polske klub PGE Skra Bełchatów. På Dansk Volleyball…

:


Francesco Oleni, som var en del af den danske delegation under årets EM-kvalifikation og European League, bliver den tredje og sidste oplægsholder på Dansk Volleyball Forbunds VM-tur til Polen den 4.-8. september.

Francesco Oleni har mange års erfaring fra den internationale scoutverden og arbejder pt. for den polske klub PGE Skra Bełchatów.

På Dansk Volleyball Forbund og FIVB/CEV Regional Volleyball Development Center Copenhagens uddannelse- og inspirationstur til VM i Polen taler han om brugen og betydningen af DataVolley i international volleyball.

Francesco Oleni vil også løfte sløret for, hvilke statistiske tendenser der i øjeblikket præger international volleyball.

”Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med Francesco i landsholdssæsonen, hvor han var en vigtig brik af hele landsholdet-setup’et. Vi er glade for, at han vil sætte alle deltagerne grundigt ind i DataVolley og scouting, da det spiller en større og større rolle i moderne volleyball,” siger Sven Brix, elitechef i Dansk Volleyball Forbund.

”Sammen med oplæggene om talentudvikling synes vi, at vi har sammensat et rigtig godt program til uddannelse- og inspirationstur til VM i Polen,” siger han.

Uddannelses- og inspirationssessionerne ligger om formiddagen på VM-turen. Om eftermiddagen kan deltagerne opleve verdens bedste mandlige volleyballspillere live i arenaen i Katowice, hvor blandt andet de forsvarende verdensmestre Brasilien spiller.

Den tidligere finske landstræner og nuværende sportschef, Antti Paananen, holder også oplæg på VM-turen. Antti Paananen har en stor del af æren for den eksplosive udvikling finsk herrevolley har gennemgået de seneste år.

Også polske Grzegorz Ryś, medlem at CEV’s Coaches Commission og tidligere VM-guld vinder med Polens U21-hold og EM-sølvvinder med Polens U19-hold, holder oplæg.

Læs et interview med Francesco Oleni i Volleyball Magasinet her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ