Udlandsprof vender hjem

Efter et år i Bundesligaen vender landsholdsspilleren Aske Mørkeberg Sørensen tilbage til Volleyligaen, hvor han tørner ud for Gentofte volley i den kommende sæson. Den 198 cm høje centerspiller har i den forgangne sæson udfoldet sine mørklæggende blokader for tyske CV Mitteldeutschland. Nu glæder Aske Mørkeberg Søren sig til nye udfordringer på hjemmevant terræn. “Det…

:


Efter et år i Bundesligaen vender landsholdsspilleren Aske Mørkeberg Sørensen tilbage til Volleyligaen, hvor han tørner ud for Gentofte volley i den kommende sæson.

Den 198 cm høje centerspiller har i den forgangne sæson udfoldet sine mørklæggende blokader for tyske CV Mitteldeutschland. Nu glæder Aske Mørkeberg Søren sig til nye udfordringer på hjemmevant terræn.

“Det tilbud, jeg havde i denne sæson fra CV Mitteldeutschland, var rigtig godt, men af personlige årsager ønskede jeg at flytte tilbage til Danmark. Jeg er kun 21 år, og jeg vil gerne udvikle mig endnu mere. Gentoftes miljø og traditioner vil være godt for min videre udvikling,” siger han.

Med tilgangen af Aske Mørkeberg Sørensen råder Gentofte nu over tre af de centerspillere, der var med i den EM-trup, der sidste år spillede sig i 1/8-finalen på hjemmebane; Thomas Kainamura, Simon Gade og Aske Mørkeberg.

“Det er en massiv forstærkning på centeren i forhold til sidste sæson med tilgangen af Simon Gade og nu også Aske,” siger cheftræner Joakim Larsen. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ