Verdensmester taler om talentudvikling til VM

Den anden internationale oplægsholder på Dansk Volleyball Forbunds VM-tur til Polen den 4.-8. september er fundet. Der er tale om polske Grzegorz Ryś, medlem at CEV’s Coaches Commission, som netop har afsluttet et toårigt forløb som landstræner for de Forenede Arabiske Emiraters herrelandshold. Grzegorz Ryś har sagt ja til at komme og holde et spændende…

:


Den anden internationale oplægsholder på Dansk Volleyball Forbunds VM-tur til Polen den 4.-8. september er fundet.

Der er tale om polske Grzegorz Ryś, medlem at CEV’s Coaches Commission, som netop har afsluttet et toårigt forløb som landstræner for de Forenede Arabiske Emiraters herrelandshold.

Grzegorz Ryś har sagt ja til at komme og holde et spændende oplæg om, hvordan man gør en ung klubspiller til en verdensklasse landsholdsspiller. Der er altså noget at se frem til for deltagerne på Dansk Volleyball Forbund og FIVB/CEV Regional Volleyball Development Center Copenhagen uddannelse- og inspirationstur til VM i Polen.

”Det er lidt af et scoop, at Grzegorz Ryś har sagt ja til at holde et oplæg på VM-turen i Polen. Vi har at gøre med en træner, som har vundet VM-guld med Polens U21-hold og EM-sølv med deres U19-hold. Han er enormt kompetent inden for talentudvikling og vil helt sikkert være en inspirationskilde for mange klubtrænere,” siger Sven Brix, elitechef i Dansk Volleyball Forbund.

Uddannelses- og inspirationssessionerne ligger om formiddagen på VM-turen. Om eftermiddagen kan deltagerne opleve verdens bedste mandlige volleyballspillere live i arenaen i Katowice, hvor blandt andet de forsvarende verdensmestre Brasilien spiller.

Den tidligere finske landstræner og nuværende sportschef, Antti Paananen, holder også oplæg på VM-turen. Antti Paananen har en stor del af æren for den eksplosive udvikling finsk herrevolley har gennemgået de seneste år.

Del nyhed

LÆS OGSÅ