Beachlandshold får hjemmebanefordel i OL-kvalifikation

Danmark er blevet tildelt værtskabet for 2. runde af OL-kvalifikationen, Continental Cup, som afvikles i september. Det bliver snart muligt at opleve Danmarks kvindelige beachlandshold kæmpe om videre avancement i OL-kvalifikationen i dansk sand. Danmark er blevet udtrukket som værtsnation for 2. kvalifikationsrunde. Det betyder, at beachvolleylandsholdene Line Trans Hansen og Helle Søndergård samt Cecilie…

:


Danmark er blevet tildelt værtskabet for 2. runde af OL-kvalifikationen, Continental Cup, som afvikles i september.

Det bliver snart muligt at opleve Danmarks kvindelige beachlandshold kæmpe om videre avancement i OL-kvalifikationen i dansk sand. Danmark er blevet udtrukket som værtsnation for 2. kvalifikationsrunde.

Det betyder, at beachvolleylandsholdene Line Trans Hansen og Helle Søndergård samt Cecilie Køllner Olsen og Eva Mielskov Bang får hjemmebanefordel mod Ungarn, Slovenien, Island og Luxembourg.

”Vi er rigtig glade for at skulle arrangere en OL-kvalifikation i Danmark. Vi har flere gange vist, at vi kan afvikle store og flotte events herhjemme, hvilket EM sidste år blandt andet var et eksempel på. Vi glæder os til at vise, at vi kan gøre det samme med beachvolley. Vi arbejder i øjeblikket på at finde den rette lokalarrangør til at hjælpe os med at skabe den helt rigtige kulisse og bedste betingelser for både spillere og publikum,” siger Peter Morell, beachvolleyansvarlig i Dansk Volleyball Forbund.

Samtidig med damernes OL-kvalifikation skal Danmark også lægge sand til herrernes kvalifikation. Her spiller Ungarn, Kroatien, Slovenien, Island og Luxembourg.

Dansk Volleyball Forbund har endnu ikke besluttet, hvor i Danmark turnering skal placeres. OL-kvalifikationen skal afvikles i september i år.

De to bedste hold går videre til 3. kvalifikationsrunde, som spilles næste år.
De danske beachvolleyherrer er allerede kvalificeret til 3. runde. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ