VM-tur: Her er den første internationale oplægsholder

Den første internationale oplægsholder på Dansk Volleyball Forbunds VM-tur til Polen den 4.-8. september er blevet bekræftet. Den tidligere finske landstræner og nuværende sportschef, Antti Paananen, har sagt ja til at komme og holde et spændende oplæg for deltagerne på Dansk Volleyball Forbund og FIVB/CEV Regional Volleyball Development Center Copenhagen uddannelse- og inspirationstur til VM…

:


Den første internationale oplægsholder på Dansk Volleyball Forbunds VM-tur til Polen den 4.-8. september er blevet bekræftet.

Den tidligere finske landstræner og nuværende sportschef, Antti Paananen, har sagt ja til at komme og holde et spændende oplæg for deltagerne på Dansk Volleyball Forbund og FIVB/CEV Regional Volleyball Development Center Copenhagen uddannelse- og inspirationstur til VM i Polen.

Antti Paananen har en stor del af æren for den eksplosive udvikling finsk herrevolley har gennemgået de seneste år.

”Vi er enormt glade for, at Antti Paananen har sagt ja til at komme og holde et oplæg. Han har været med hele vejen i finsk herrevolleys rejse til verdensklasseniveau. Jeg er sikker på, at alle vil kunne hente inspiration fra det finske talentarbejde til deres daglige arbejde i de danske klubber,” siger Sven Brix, elitechef i Dansk Volleyball Forbund.

Uddannelses- og inspirationssessionerne ligger om formiddagen på VM-turen. Om eftermiddagen kan du opleve verdens bedste mandlige volleyballspillere live i arenaen.

Læs mere om VM-turen her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ