Beachvolley på højeste plan i spektakulære omgivelser

Danske, tyske og islandske landsholdsspillere skal i aktion, når Nørretorv i Vejle på fredag omdannes til to spektakulære beachvolleybaner. 110 ton sand spredes ud mellem springvandet og den 16 meter høje, skæve lysmast på Nørretorv i Vejle. Og danske, islandske og tyske beachlandsholdsspillere lægger vejen forbi torvet til seks showkampe på allerhøjeste niveau. ”Vi glæder…

:


Danske, tyske og islandske landsholdsspillere skal i aktion, når Nørretorv i Vejle på fredag omdannes til to spektakulære beachvolleybaner.

110 ton sand spredes ud mellem springvandet og den 16 meter høje, skæve lysmast på Nørretorv i Vejle. Og danske, islandske og tyske beachlandsholdsspillere lægger vejen forbi torvet til seks showkampe på allerhøjeste niveau.

”Vi glæder os til at vise, hvad vi kan. Det bliver fantastisk at spille midt i Vejle med et rigtigt set-up med dommere og tilskuere, og det er rigtig god træning for spillerne, så vi er klar,” siger beachvolleylandstræner Peter Lyø.

Seks danske landsholdspillere stiller op i sandet, der vil være en del af gadebilledet i Vejle de næste tre måneder.

Tyske verdensklassespillere klar til seværdige kampe

Der er gratis adgang til showkampene på fredag, hvor de to tyske verdensklassespillere, Finn Dittelbach og Eric Koreng, sidstnævnte har blandt andet spillet OL, er klar til at smashe igennem i sandet.

”Det fås ikke meget bedre. Den interne konkurrence i Tyskland er virkelig hård, så publikum vil komme til at opleve et par hårde kampe,” siger Peter Lyø.

”På damesiden ser man ofte længere dueller end i herrekampe. Så hvis man ikke har set så meget beachvolley før, kan det være lettere at følge med i spillet, når damerne spiller, forklarer han.

Tilskuerne kan overvære tre herrekampe og tre damekampe.

Peter Lyø er meget glad for, at det er lykkedes at få så mange profiler med. 

”I vores sport er vi opdraget til at støtte op om alle tiltag, der kan profilere sporten. Det betyder også, at spillerne meget gerne vil give noget igen i Vejle, så i pauserne mellem kampene vil de instruere nogle af tilskuerne og lære fra sig,” siger Peter Lyø.

Program for de to baner

12.00: Tyskland mod Danmark 2

13.00: Børn mellem 10 – 14 år. Prøv et spil Beachvolley. De danske landsholdspillere er instruktører

14.00: Tyskland mod Danmark 1

15.00: Showkamp

16.00: Danmark mod Danmark


Del nyhed

LÆS OGSÅ