Nyt hold i VolleyLigaen for Herrer

Holte IF har meddelt turneringsledelsen, at klubben trækker deres hold i VolleyLigaen for herrer. Holdet erstattes af Aalborg HIK som var nr. 1. på ventelisten. De 6 hold på ventelisten til 1. division herrer (Nordenskov UIF, VLI, IF Lyseng Volleyball, KV61, Frederiksberg Volley og Solbjerg iF), har fremt til søndag den 27. juli, til at meddele…

:


Holte IF har meddelt turneringsledelsen, at klubben trækker deres hold i VolleyLigaen for herrer.

Holdet erstattes af Aalborg HIK som var nr. 1. på ventelisten.

De 6 hold på ventelisten til 1. division herrer (Nordenskov UIF, VLI, IF Lyseng Volleyball, KV61, Frederiksberg Volley og Solbjerg iF), har fremt til søndag den 27. juli, til at meddele turneringsledelsen om de øsnker at erstatte den ledige plads i 1. division herrer vest

Henrik Petersen
Turnerigsleder

Del nyhed

LÆS OGSÅ