Ingen revanche til volleyherrerne i sidste European League-kamp

De danske volleyherrer havde haft et lille døgns tid til at tygge på gårsdagens nederlag til Tyrkiet i European League. Men tyrkerne, som igen stillede med det meste af sit World League-hold, var for stor en mundfuld for Danmark. European League: Tyrkiet – Danmark 3-0 (25-17, 25-14, 25-22) Marmaris, Tyrkiet En lang og lærerig sæson…

:


De danske volleyherrer havde haft et lille døgns tid til at tygge på gårsdagens nederlag til Tyrkiet i European League. Men tyrkerne, som igen stillede med det meste af sit World League-hold, var for stor en mundfuld for Danmark.

European League: Tyrkiet – Danmark 3-0 (25-17, 25-14, 25-22)
Marmaris, Tyrkiet

En lang og lærerig sæson for et ungt dansk landshold slutter med et nederlag til et stærkt tyrkisk mandskab, der på hjemmebane i Marmaris spillede i et højere gear end danskerne.  

”Vi får simpelthen ikke lagt pres nok på tyrkerne i vores server i dag. Det gør det alt for nemt for deres angribere. Vi skal også spille hurtigere. Mange af dem har spillet World League mod nogle af verdens bedste hold, og det har givet dem et ekstra gear, som vi ikke har endnu,” siger landstræner Mikael Trolle.

Det danske landshold har været hårdt ramt af skader i European League, hvor profiler som Kristian Knudsen, Mads Ditlevsen, Casper munk og senest Axel Jacobsen har været ude.

Nye, unge kræfter har trådt til, men mangler stadig at finde den rytme og stabilitet, som kræves på internationalt niveau. Landstræneren er dog fortrøstningsfuld for fremtiden.

”Vi skal have samlet en flok spillere, som er villige til at gå all in med landsholdet. Lige nu er der stadig for mange, som har for mange ting ved siden af. Det skal løses. Vi skal være samlet længere tid af gangen, for det er alle andre landshold, hvis vi vil spille med på det her niveau,” siger,” siger Mikael Trolle.

Dansk topscorer i dagens kamp blev Sigurd Varming med 10 point.

Landsholdet går nu på sommerferie, inden spillerne vender tilbage til deres respektive klubber.

Danmarks trup
Simon Bitsch, Middelfart
Aske Mørkeberg Sørensen, CV Mitteldeutschland, Tyskland
Nikolai Hjøllund Haun, Randers Novo
Mads Møllgaard, Gentofte
Philip Metin Özari, Thompson Rivers University, Canada (libero)
Peter Trolle Bonnesen, CV Mitteldeutschland, Tyskland
Rune Rye Huss, Marienlyst
Sigurd Neltoft Varming, Marienlyst
Peter Kromann Jensen, Marienlyst
Rasmus Breuning Nielsen, Middelfart
Axel Jacobsen, TV Bühl (Anfører)
Steen Sørensen, US Conflans-Andresy-Jouy Volleyball

Del nyhed

LÆS OGSÅ