EM-spiller vender hjem til Gentofte efter udlandseventyr

Efter to år i fransk og tysk volleyball vender Casper Munk Christiansen, der var med til sensationelt at spille Danmark i 1/8-finalen ved EM 2013, tilbage til Gentofte Volley. Den nu 28-årige kantspiller forlod i 2012 Gentofte til fordel for den franske klub Saint-Brieuc. Efter EM-successen stod Bundesligaklubben VC Mitteldeutschland klar med en kontrakt til…

:


Efter to år i fransk og tysk volleyball vender Casper Munk Christiansen, der var med til sensationelt at spille Danmark i 1/8-finalen ved EM 2013, tilbage til Gentofte Volley.

Den nu 28-årige kantspiller forlod i 2012 Gentofte til fordel for den franske klub Saint-Brieuc. Efter EM-successen stod Bundesligaklubben VC Mitteldeutschland klar med en kontrakt til den spektakulære hard-hitter.

”Ikke mindst sæsonen i Tyskland udviklede jeg mig meget,” siger Casper Munk til Gentofte Volleys hjemmeside.

”Jeg blev presset på et helt andet plan i mine angreb, end jeg var vant til fra den hjemlige liga. Og vandt jeg ikke mine angreb, var der flere klassespillere, der var klar til at komme på banen og overtage min plads. Det lærer man meget af. Det var godt, at Mitteldeutschland også fik min tidligere klubkammerat fra Gentofte, Aske Mørkeberg Sørensen, med i truppen. Så var jeg ikke den eneste nordiske spiller i en trup, der talte flere forskellige nationaliteter,” siger han.

I Gentofte Volley glæder man sig over, at Casper Munk er tilbage i Kildeskovshallen.

”Casper er på toppen af sin volleyballkarriere. Han kan blive en helt afgørende spiller for os i den kommende sæson”, siger Gentoftes nytiltrådte ligaholds-træner Martin Stenderup.

Casper Munk missede EM-kvalifikationen og European League med landsholdet, da han sprængte blindtarmen kort inden. Nu er han i fuld gang med genoptræningen for at blive klar til sæsonstart.

Casper Munk var på Årets Hold i VolleyLigaen i både 2011 og 2012. I Gentofte Volley vil han også tage del i klubbens omfattende aktiviteter for børn, herunder skolestævner i kidsvolley og inspirationsbesøg i skolernes idrætstimer.

Del nyhed

LÆS OGSÅ