Ny grøn Champions League-bold

CEV og Mikasa afslører en helt ny grøn og gul volleyball, som udelukkende skal bruges i Champions League i den kommende sæson. Tankerne ledes en smule hen til fodbold VM i Brasilien, når man ser den nye Champions League-bold. Den grønne og gule bold er CEV’s første specialedesignet volleyball, og dermed følger volleyballsporten i fodsporene…

:


CEV og Mikasa afslører en helt ny grøn og gul volleyball, som udelukkende skal bruges i Champions League i den kommende sæson.

Tankerne ledes en smule hen til fodbold VM i Brasilien, når man ser den nye Champions League-bold. Den grønne og gule bold er CEV’s første specialedesignet volleyball, og dermed følger volleyballsporten i fodsporene på andre internationale sportsorganisationer, som har leget med designet på bolden i forbindelse med store begivenheder.

Præsidenten for CEV, André Meyer, og Mikasas brand manager, Daisuke Akiyama, afslørede den nye bold med navnet ’MVA200 CEV’ ved den stort anlagte europæiske volleyball galla på Hofburg paladset i Wien.

Det bliver holdene, som skal spille Champions League i næste sæson, der får glæde af den nye bold. Bolden er designet i samarbejde mellem CEV og Mikasa, som har arbejdet sammen i mange år:

“Dette er et solidt partnerskab, og vi er virkelig glade for det samarbejde, som vores forbund og Mikasa har udviklet gennem årene. Vi ønsker at fortsætte det gode samarbejde, da vi ved, at Mikasa deler vores ambition og stræber efter at gøre det bedste for volleyball. De er de rette til at skabe innovative løsninger til de gode fremtidsudsigter for sporten,” sagde André Meyer.

Del nyhed

LÆS OGSÅ