Spilleglæde og skader afgjorde tæt European League-affære

Et ungt og skadesplaget dansk landshold tabte en tæt affære til Østrig, som havde spændt de ekstra store schnitzelhænder på til aftenens European League-kamp i Ikast-Brande Arena. European League: Danmark – Østrig 1-3 (20-25, 22-25, 27-25, 14-25) Ikast-Brande Arena Danmark fik den værst tænkelige optakt til aftenens European League-kamp mod Østrig, da den normale anfører…

:


Et ungt og skadesplaget dansk landshold tabte en tæt affære til Østrig, som havde spændt de ekstra store schnitzelhænder på til aftenens European League-kamp i Ikast-Brande Arena.

European League: Danmark – Østrig 1-3 (20-25, 22-25, 27-25, 14-25)
Ikast-Brande Arena

Danmark fik den værst tænkelige optakt til aftenens European League-kamp mod Østrig, da den normale anfører Kristian Knudsen blev skadet eftermiddagen forinden. Og endnu en skade ramte danskerne i dagens kamp, da vice-anfører og hæver Axel Jacobsen måtte udgå med en lægskade efter 3. sæt.

Det var derfor et ungt dansk landshold, der i store perioder spillede helt lige op med østrigerne, der dog trak fra i slutningen af sættene.

”Jeg er bitter. Det er en kamp, som vi skal vinde. Østrig spiller ikke særlig godt. Men holdet formår ikke at glæde sig over de vundne point, men fokuserer i stedet på de tabte. Der er slet ikke nogen spilleglæde. Vi har rigtig meget, som vi skal snakke om,” siger Mikael Trolle.

”Østrig stiller i stærkeste opstilling, mens vi er ramt af en masse skader. De unge spillere fornemmer presset i dag, men de skal steppe op. Det nytter ikke noget at hænge med hovedet over et tabt point. Det skal man, når man er etableret klassespiller. Ikke når man er i en læreproces, som vores hold,” siger han.

European League afvikles som såkaldte double-headers, så i morgen spiller Danmark og Østrig igen klokken 19.00 i Ikast-Brande Arena.

Den danske startopstilling
Peter Kromann Jensen, Marienlyst
Simon Bitsch, Middelfart
Aske Mørkeberg Sørensen, CV Mitteldeutschland, Tyskland
Axel Jacobsen, TV Bühl (anfører)
Philip Metin Özari, Thompson Rivers University, Canada (libero)
Peter Trolle Bonnesen, CV Mitteldeutschland, Tyskland
Rune Rye Huss, Marienlyst

Øvrig trup
Kristian Knudsen, Çankaya Belediye Anka, Tyrkiet
Mads Møllgaard, Gentofte
Nikolai Hjøllund Haun, Randers Novo
Rasmus Breuning Nielsen, Middelfart

Del nyhed

LÆS OGSÅ