Volleyherrerne går efter sejr i sidste fire kampe

De danske volleyherrer går efter maksimalt udbytte i de sidste to runder af European League. Fire sejre i fire kampe lyder landstrænerens forhåbning. Første udfordring er Østrig på hjemmebane i Ikast-Brande Arena den 28. og 29. juni klokken 19.00. Efter kun et enkelt point i de første to runder af European League, skal der sejre…

:


De danske volleyherrer går efter maksimalt udbytte i de sidste to runder af European League. Fire sejre i fire kampe lyder landstrænerens forhåbning. Første udfordring er Østrig på hjemmebane i Ikast-Brande Arena den 28. og 29. juni klokken 19.00.

Efter kun et enkelt point i de første to runder af European League, skal der sejre i hænderne og point på kontoen hos de danske volleyherrer.

”Spillerne skal ind og vise, at de har fået hår på brystet efter EM-kvalifikationen og de første to runder af European League. Jeg forventer en mandfolkeindsats, hvor der bliver fightet for hver en bold. Vi skal vinde over både Østrig og Tyrkiet, selvom det bliver svært. Vi har kæmpet med en del skader blandt spillerne, og dem skal vi blive kvit, hvis vi vil vinde,” siger landstræner Mikael Trolle.

De danske muligheder for kvalifikation til semifinalerne er nærmest kun er teoretiske. Danmark har 11 point op til Slovenien på den adgangsgivende 2. plads og kan maksimalt hente 12 point i de sidste to runder.

”European League i år har fra start af været en rigtig god mulighed for at give vores meget talentfulde, unge spillere en masse europæisk erfaring. Det har de fået, og i de sidste fire kampe skal spillerne vise, at de kan og vil spille med på det her plan,” siger Mikael Trolle.

Danmark møder Østrig på hjemmebane i Ikast-Brande Arena den 28. og 29. juni klokken 19.00. Der er gratis entré, da Dansk Volleyball Forbund sponsorer betaler billetten.

I næste uge rejser landsholdet til Tyrkiet for at spille femte og sidste runde af European League.  

Stilling Gruppe B
Makedonien: 17 point, 6 kampe
Slovenien: 12 point, 4 kampe
Tyrkiet: 3 point, 4 kampe
Østrig: 3 point, 6 kampe
Danmark: 1 point, 4 kampe

Del nyhed

LÆS OGSÅ