Topscorer skriver med schweizisk tophold

Sidste sæsons topscorer i Volleyligaen, Julie Guldager, siger i den kommende sæson farvel til Fyn og Fortuna Odense og guten Tag Schweiz. Den 21-årige kantspiller har skrevet under med topklubben VC Kanti Schaffhausen, hvor der blandt andet venter europæisk udfordring. 384 point i 21 kampe taler sit eget tydelige sprog. Julie Guldager blev suveræn topscorer…

:


Sidste sæsons topscorer i Volleyligaen, Julie Guldager, siger i den kommende sæson farvel til Fyn og Fortuna Odense og guten Tag Schweiz. Den 21-årige kantspiller har skrevet under med topklubben VC Kanti Schaffhausen, hvor der blandt andet venter europæisk udfordring.

384 point i 21 kampe taler sit eget tydelige sprog. Julie Guldager blev suveræn topscorer i Volleyligaen sidste sæson, og det har vakt europæisk interesse for den 190 cm høje kantspiller.

Julie Guldager har netop skrevet under på en otte måneders kontrakt med VC Kanti Schaffhausen, der sluttede på en 4. plads i den bedste schweiziske liga i sidste sæson.

”Jeg skal kæmpe for en plads på holdet dernede. Det betyder, at jeg skal blive bedre, og det håber jeg selvfølgelig også sker. Jeg forventer, at jeg bliver presset til det yderste,” siger Julie Guldager.

Guldager og VC Kanti Schaffhausen skal i den kommende sæson spille med om mesterskabet, pokaltitel og er med i CEV Challenge cuppen.

”Jeg glæder mig til at se, om det professionelle volleyliv er noget for mig. Og så håber jeg, at det bliver en fed sæson med kampe mod vildt gode hold både i ligaen og i CEV Challenge cup,” siger hun.

”Klubben kæmper med om mesterskabet. Vi er allesammen professionelle på holdet, som både har piger fra Frankrig, Østrig, Tyskland, USA og nu Danmark.”

Julie Guldager tager hul på sit eventyr i alpelandet, når den nye volleyballsæson begynder i september. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ