Kidsklubsamlingen er tilbage

Mød gode trænerkolleger fra hele landet og bliv inspireret om de nyeste tiltag inden for Kidsvolley. Lørdag den 30. august er der kidsklubsamling i Fredericia Idrætscenter. Hvad sker der inden for kidsvolley? Hvordan får vi flere kidsspillere i klubben? Kan vi bruge den nye folkeskolereform til noget, eller rager den os en høstblomst? På kidsklubsamlingen…

:


Mød gode trænerkolleger fra hele landet og bliv inspireret om de nyeste tiltag inden for Kidsvolley. Lørdag den 30. august er der kidsklubsamling i Fredericia Idrætscenter.

Hvad sker der inden for kidsvolley? Hvordan får vi flere kidsspillere i klubben? Kan vi bruge den nye folkeskolereform til noget, eller rager den os en høstblomst?

På kidsklubsamlingen får du sammen med andre trænere, ledere og hjælpetrænere masser af ideer og inspiration til træningen samt det videre arbejde med Kidsvolley hjemme i klubben.

I tre til fem workshops diskuteres brandvarme emner med interesse for alle, der arbejder med Kidsvolley.

På kidsklubsamlingen den 30. august vil Søren Østergaard, leder af Center for ungdomsstudier, bringe os tættere på et svar på, hvordan I får flere kidsspillere i klubben. Søren Østergaard er en kæmpe kapacitet på sit felt, og en gudsbenådet foredragsholder og inspirator, der ud over sin enorme viden, også selv bevæger sig som træner i ungdomssporten.

Hvis du vil vide, hvad der foregår i danske ungdomskulturer generelt, og i de unges hoveder specielt, så er det dette foredrag, du skal høre. Ellers snyder du dig selv dine chancer for at forbedre forholdene for dit hold og din klub.

Tilmelding inden 18. august her

Læs mere om prisen og programmet her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ