Ny ansættelse i DVBF

Den 1. august tiltræder Karsten Vium Strandridder en stilling som udviklingskonsulent i Dansk Volleyball Forbund. Karsten er 41 år og kommer fra en stilling som efterskolelærer på Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole, der ligger ved Vejen i Sønderjylland. Karsten har stor foreningserfaring fra mere end 20 års arbejde i bestyrelser og udvalg og spiller i dag…

:


Den 1. august tiltræder Karsten Vium Strandridder en stilling som udviklingskonsulent i Dansk Volleyball Forbund.

Karsten er 41 år og kommer fra en stilling som efterskolelærer på Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole, der ligger ved Vejen i Sønderjylland.

Karsten har stor foreningserfaring fra mere end 20 års arbejde i bestyrelser og udvalg og spiller i dag selv volleyball i Kolding VK. Erfaringen med Kidsvolley har Karsten gennem sit arbejde på efterskoen, hvor han i flere år har uddannet eleverne som instruktører i Kidsvolley.

Karstens hovedområder vil blive skoleturneringer og arbejdet med implementeringen af Kidsvolley 2.0 i det jyske område. Derudover vil Karsten naturligt også få ansvaret for efterskoleområdet og en række andre projekter med relation til udviklingsarbejdet i DVBF.

Vi glæder os rigtig meget til at få glæde af Karstens mange kompetencer og håber, at I vil tage godt imod ham ude i landet.

Del nyhed

LÆS OGSÅ