European League i Ikast 28.-29. juni

Ikast-Brande Arena danner rammer om det danske herrelandsholds sidste kampe på hjemmebane i denne sæson. I fjerde ud af i alt fem runder i European League støder Danmark sammen med Østrig i to vigtige kampe i Ikast. Det er tredje gang Danmark deltager i European League-turneringen, der fungerer som kvalifikation til cremen af landsholdsvolley –…

:


Ikast-Brande Arena danner rammer om det danske herrelandsholds sidste kampe på hjemmebane i denne sæson. I fjerde ud af i alt fem runder i European League støder Danmark sammen med Østrig i to vigtige kampe i Ikast.

Det er tredje gang Danmark deltager i European League-turneringen, der fungerer som kvalifikation til cremen af landsholdsvolley – World League samt det nyeste tiltag i europæisk elitesport: European Games, en europæisk udgave af de Olympiske Lege.

I samarbejde med sine sponsorer tilbyder Dansk Volleyball Forbund gratis adgang til kampene, så der kan skabes så frygtindgydende hjemmebane som muligt. 

Det eneste, du skal gøre for at få fat i gratisbilletterne til kampene, er at bestille dem her.

Bestil billet nu og vær med til at gøre Ikast-Brande Arena til hele Volleyball Danmarks hjemmebane den 28.-29. juni. 

 

Fakta om European League
European League er en ti-nationers turnering, hvor vinderen kvalificerer sig til World League. De ti hold er delt op i to puljer, hvor Danmark er havnet I pulje med Tyrkiet, Slovenien, Østrig og Makedonien.

Kampene afvikles som såkaldte double-headers, hvor hjemmeholdet spiller kamp to dage i træk mod samme modstander. Hver af de fem deltagende nationer er værter for to double-headers og gæster i to andre. Hver uge sidder en nation over.

Nummer 1 og 2 går videre fra puljen og krydser over med nummer 1 og 2 fra den anden pulje i semifinalerne. Finalen spilles både ude og hjemme.

Danmark European League program
1. runde
10. juni, kl. 19.00: Danmark – Slovenien 0-3 (Roskilde Hallerne)
11. juni, kl. 19.00: Danmark – Slovenien 0-3 (Roskilde Hallerne)

2. runde
13. juni, kl. 15.00: Makedonien – Danmark 3-2 (Makedonien)
14. juni, kl. 15.00: Makedonien – Danmark 3-0 (Makedonien)

3. runde
19.-22. juni: Danmark sidder over

4. runde
28. juni, kl. 19.00: Danmark – Østrig (Ikast-Brande Arena)
29. juni, kl. 19.00: Danmark – Østrig (Ikast-Brande Arena)

5. runde
5. juli, kl. 16.00: Tyrkiet – Danmark (Tyrkiet)
6. juli, kl. 16.00: Tyrkiet – Danmark (Tyrkiet)

Se stillingen her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ