Dansk hedeslag i makedonsk heksekedel

De danske volleyherrer formåede ikke at gentage pointhøsten fra i går, da de i dag spillede 2. runde af European League på en svær og uhyre varm udebane i Makedonien. European League: Makedonien – Danmark 3-0 (25-15, 25-20, 25-22) Strumica, Makedonien 31 grader kalder normalt på noget køligt at drikke og en plads i skyggen.…

:


De danske volleyherrer formåede ikke at gentage pointhøsten fra i går, da de i dag spillede 2. runde af European League på en svær og uhyre varm udebane i Makedonien.

European League: Makedonien – Danmark 3-0 (25-15, 25-20, 25-22)
Strumica, Makedonien

31 grader kalder normalt på noget køligt at drikke og en plads i skyggen. Skygge var der til dels i hallen i Strumica, hvor der i den ene ende var hængt sorte plastiksække op for at skærme for den skarpe makedonske eftermiddagssol. Ligesom kampen i går var det dog tydeligt, at det hold, som havde plastiksække i ryggen, havde en fordel.

Kombineret med en knap så restriktiv makedonsk rygelov var der et noget atypisk indeklima i hallen, og de danske volleyherrer kunne ikke følge op på det flotte resultat i går, hvor de tog point fra hjemmeholdet.

”Det er hårde betingelser, vi er oppe imod i dag. Det er sindssygt varmt i hallen, og publikum lægger et massivt pres,” siger assistenttræner Sven Brix.

”Jeg var ved at dø på banen i dag, så varmt var det. Vi havde en lang kamp i går og har spillet fire kampe på fem dag, så vi er lidt trætte. Vi lærer hele tiden og skal lige ryste det her nederlag af os, men så kommer vi stærkt tilbage på hjemmebane mod Østrig,” siger Mads Møllgaard.

”Vi følger egentlig godt med Makedonien, men vi formår ikke at slå til, når det gælder. Vi skaber eller mange situationer, hvor vi kunne straffe dem. Vores blokade og forsvar fungerer ikke i dag, og så spiller Makedonien bare en tand hurtigere,” siger Sven Brix.

Danmark sidder over i næste runde af European League. Næste gang volleyherrerne skal i aktion er i Ikast den 28. og 29. juni, når Østrig kommer på besøg.

Se stillingen i Danmarks Gruppe B her: http://www.cev.lu/Competition-Area/CompetitionStandings.aspx?CID=5395&PID=1338&ID=705

Den danske startopstilling
Kristian Knudsen, Çankaya Belediye Anka, Tyrkiet (anfører)
Aske Mørkeberg Sørensen, CV Mitteldeutschland, Tyskland
Axel Jacobsen, TV Bühl
Rune Rye Huss, Marienlyst
Philip Metin Özari, Thompson Rivers University, Canada (libero)
Mads Møllgaard, Gentofte
Peter Trolle Bonnesen, Narbonne Volley, Frankrig

Øvrig trup
Simon Bitsch, Middelfart
Sigurd Neltoft Varming, Marienlyst
Nikolai Hjøllund Haun, Randers Novo
Thomas Kainamura Pedersen, Gentofte
Steen Sørensen, US Conflans-Andresy-Jouy Volleyball

Del nyhed

LÆS OGSÅ