Politieskorte til Danmark efter point i Makedonien

Både temperaturen og temperamentet var på kogepunktet, da de danske volleyherrer i dag tog point imod Makedonien på udebane i European League. Danmark måtte efter kampen eskorteres væk af politiet. European League: Makedonien – Danmark 3-2 (25-17, 21-25, 25-21, 21-25, 15-8) Strumica, Makedonien Den danske spillerbus måtte have politieskorte tilbage til hotellet, efter volleyherrerne her…

:


Både temperaturen og temperamentet var på kogepunktet, da de danske volleyherrer i dag tog point imod Makedonien på udebane i European League. Danmark måtte efter kampen eskorteres væk af politiet.

European League: Makedonien – Danmark 3-2 (25-17, 21-25, 25-21, 21-25, 15-8)
Strumica, Makedonien

Den danske spillerbus måtte have politieskorte tilbage til hotellet, efter volleyherrerne her til eftermiddag tog point mod Makedonien i 2. runde af European League.

Under kampen blev både kastet en lighter og en mønt efter dommeren, og Makedoniens spillere måtte mane hjemmepublikummet til besindighed. De danske volleyherrer formåede dog at holde hovedet koldt og spillede i stedet en rigtig god gang volleyball.

”Det er vanskelige forhold at spille under, og holdet leverer en fornem præstation i dag. Vi finder virkelig et koncept, der holder, og vi formår at presse Makedonien gennem hele kampen. Vi ved, at det er meget intenst, når man spiller hernede, men vi var på ingen måde utrygge. Det er standard, at der er meget politi til stede,” siger landstræner Mikael Trolle.

Ti politibetjente var til stede i den bagende varme hal i byen Strumica. De holdt et vågent øje med publikum, der især rettede deres pibekoncert mod Peter Trolle Bonnesen, der blev dansk topscorer med 20 point.

”Jeg sidder tilbage med en rigtig god følelse. Det giver et boost at spille lige op med Makedonien på deres hjemmebane. Vores scout-team havde lavet et kanon stykke arbejde, så vi vidste præcis, hvordan vi skulle spille dem. Vi spiller vores bedste kamp i European League indtil videre,” siger Peter Trolle Bonnesen.

Kristian Knudsen var tilbage efter en skadespause, og den rutinerede anfører gjorde en forskel både i forsvar og angreb. Desværre måtte Knudsen udgå i 4. sæt, da den gamle skade sprang op, lige efter han havde lavet tre point på stribe.

Danmark spiller mod Makedonien igen i morgen klokken 15.00. Denne kamp vises live på laola1.tv.

Se stillingen i Danmarks Gruppe B her.

Den danske startopstilling
Kristian Knudsen, Çankaya Belediye Anka, Tyrkiet (anfører)
Aske Mørkeberg Sørensen, CV Mitteldeutschland, Tyskland
Axel Jacobsen, TV Bühl
Rune Rye Huss, Marienlyst
Philip Metin Özari, Thompson Rivers University, Canada (libero)
Mads Møllgaard, Gentofte
Peter Trolle Bonnesen, Narbonne Volley, Frankrig

Øvrig trup
Simon Bitsch, Middelfart
Sigurd Neltoft Varming, Marienlyst
Nikolai Hjøllund Haun, Randers Novo
Thomas Kainamura Pedersen, Gentofte
Steen Sørensen, US Conflans-Andresy-Jouy Volleyball

Del nyhed

LÆS OGSÅ