Trolle tvunget til at ryste posen til European League

Det danske landshold er hårdt ramt af skader forud for European League-kampene mod Slovenien den 10. og 11. juni i Roskilde. Landstræner Mikael Trolle har udtaget flere nye spillere. Som et andet sommerskybrud er skaderne nærmest haglet nedover de danske volleyherrer. Først blev Peter Jensen skadet, så røg anfører Kristian Knudsen, og senest er Mads…

:


Det danske landshold er hårdt ramt af skader forud for European League-kampene mod Slovenien den 10. og 11. juni i Roskilde. Landstræner Mikael Trolle har udtaget flere nye spillere.

Som et andet sommerskybrud er skaderne nærmest haglet nedover de danske volleyherrer. Først blev Peter Jensen skadet, så røg anfører Kristian Knudsen, og senest er Mads Ditlevsen føjet til lazarettet.

Det har fået landstræner Mikael Trolle til at udtage flere nye spillere til European League-kampene.

”Der er en række spillere, som måske ikke fik chancen under EM-kvalifikationen. Nu får de mulighed for at vise, hvad de kan i European League,” siger Mikael Trolle.

”Vi har en række enormt talentfulde unge spillere. European League er god mulighed for dem for at eksponere sig selv. Det er til gavn for både spillerne og dansk volley. Mange af de her spillere har potentilaet til at spille i udlandet,” siger han.

European League er en ti-nationers turnering, hvor vinderen kvalificerer sig til World League. De ti hold er delt op i to puljer, hvor Danmark er havnet i pulje med Tyrkiet, Slovenien, Østrig og Makedonien.

Danmark åbner European League med to kampe hjemme mod Slovenien i Roskilde den 10. og 11. juni. Der er gratis entré, da Dansk Volleyball Forbunds sponsorer betaler billetten.

Den danske trup:
Simon Bitsch, Middelfart
Sigurd Neltoft Varming, Marienlyst
Aske Mørkeberg Sørensen, CV Mitteldeutschland, Tyskland
Daniel Thomsen, Marienlyst
Axel Jacobsen, TV Bühl – ny anfører
Philip Metin Özari, Thompson Rivers University, Canada
Nikolai Hjøllund Haun, Randers Novo
Mads Møllgaard, Gentofte
Peter Trolle Bonnesen, Narbonne Volley, Frankrig
Rasmus Breuning Nielsen, Middelfart
Thomas Kainamura Pedersen, Gentofte
Steen Sørensen, US Conflans-Andresy-Jouy Volleyball

Del nyhed

LÆS OGSÅ