Danske damer slutter turnering med nederlag

Danmark-Finland 0-3 (20-25,17-25,17-25) I den sidste af de 6 EM-kvalifikationskampe stod det i dag imod Finland.Finnerne der har spillet en stærk turnering, var også stærke i dagens kamp og selvom danskerne holdte niveau, var finnerne bare stærkere. Danmark kæmpede med alt hvad er var tilgængeligt, og især Ci Eshel og Alina Hjorth Sode skabte fundamentet…

:


Danmark-Finland 0-3 (20-25,17-25,17-25)

I den sidste af de 6 EM-kvalifikationskampe stod det i dag imod Finland.
Finnerne der har spillet en stærk turnering, var også stærke i dagens kamp og selvom danskerne holdte niveau, var finnerne bare stærkere.

Danmark kæmpede med alt hvad er var tilgængeligt, og især Ci Eshel og Alina Hjorth Sode skabte fundamentet for det danske spil med en bundsolid modtagning.
Finnerne var dog stærkest og kunne tae sejren enkelt med 3-0.
Alina Hjorth Sode blev dagens spiller.

Dermed slutter turneringen for Danmark.
EM-kvalifikationen med sine to weekender i træk, er i særdeleshed en fornøjelse at spille, for der kan arbejdes og fokuseres på at gøre tingene bedre hele tiden, og der kan samles op imellem turneringerne.
At den opsamling så foregik i det solrige Izmir, på det pragtfulde Volleyhotel, det øger bare til oplevelsen.

Det danske hold har repræsenteret Danmark flot. Danskerne er gået uimponeret til opgaven på trods af massiv overmatchning, og der er blevet kæmpet og vist hjerte til den store guldmedalje.
 
Nu gælder det om at høste erfaringer, og bruge de erfaringer til at løfte det generelle niveau hos de danske spillere og talenter i det daglige, så de kan løfte landsholdet til det næste niveau i næste års kvalifikation.

210049 11

Del nyhed

LÆS OGSÅ