Tyrkerne dominerer på hjemmebane

Danmark-Tyrkiet 0-3 (10-25,9-25,15-25) Med 2100 tilskuere i Atatürk Sports hall i Izmir, var der dømt en lille heksekedel til dagens kamp.Tyrkerne lavede parade foran deres hjemmepublikum, og det eneste der blev givet ved dørene var T-shirts. Men de danske damer tog det i stiv arm, og kæmpede alt hvad de kunne for at skrabe point…

:


Danmark-Tyrkiet 0-3 (10-25,9-25,15-25)

Med 2100 tilskuere i Atatürk Sports hall i Izmir, var der dømt en lille heksekedel til dagens kamp.
Tyrkerne lavede parade foran deres hjemmepublikum, og det eneste der blev givet ved dørene var T-shirts.

Men de danske damer tog det i stiv arm, og kæmpede alt hvad de kunne for at skrabe point sammen.
Modtagningen holdte flot gennem hele kampen, men det var svært at omsætte til angrebspoint, dertil var de tyrkiske blokader simpelthen for store.

Point blev det dog til når Melcijana Salispahic og Trine Noer Kjelstrup gik højt i blokaderne, enten efter gode modtagninger eller fra en Ci Eshel forsvarsaktion, men lige meget hjalp det.
De tårnhøje favoritter tog sejren sikkert.

At vi formåede at præstere mentalt og stå imod et hold der sammenlagt har en årsløn på minimum 3-6 millioner kroner er en godkendt præstation. Vi skal fortsætte med at tro på holdet og vores spil – gør vi det, så øger vi muligheden for at få et sæt og dermed også at tage en sejr. Så det vil vi gøre i morgen imod Hviderusland kl. 17.00 (lokal tid).

Dagens spiller blev Melcijana Salispahic.

tur 2

Del nyhed

LÆS OGSÅ