Vilde forhold i damernes EM-kval

Det blev ikke til point for de danske volleydamer i det første runde EM-kvalifikation i Hviderusland. Landstræner Sven-Erik Lauridsen vil konsolidere det danske spil i sidste puljespil i Tyrkiet, hvor volleyball er kæmpe stort. Det er lidt andre forhold, end de fleste danske volleyballspillere er vant til, som den danske landsholdstrup i disse dage befinder…

:


Det blev ikke til point for de danske volleydamer i det første runde EM-kvalifikation i Hviderusland. Landstræner Sven-Erik Lauridsen vil konsolidere det danske spil i sidste puljespil i Tyrkiet, hvor volleyball er kæmpe stort.

Det er lidt andre forhold, end de fleste danske volleyballspillere er vant til, som den danske landsholdstrup i disse dage befinder sig i. Volleydamerne ankom sent i går aftes til Volley Hotel i Izmir – som er ejet af det tyrkiske volleyball forbund.

Her skal spillerne bo, inden de på fredag tager hul på sidste puljespil i EM-kvalifikationen, som spilles i Atatürk Volleyball Hall med plads til intet mindre end 5.500 tilskuere lige ved siden af hotellet.

”Jeg forventer, at vi kan tage endnu nogle skridt fremad og konsolidere vores spil endnu mere. Vi sigter imod at få tre gode kampe, hvor vi spiller vores niveau i hele sæt. Forhåbentligt er det nok til en sætsejr,” siger landstræner Sven-Erik Lauridsen

”Når vi gør det simpelt og spiller vores spil aggressivt, så kan vi følge med alle tre hold og score point.
Alle har mødt deres begrænsninger, og dem vil vi arbejde på at løse, samtidig med at vi bygger videre på at udnytte vores styrker mest muligt,” siger han.

Danmark spiller fredag, lørdag og søndag.

Tyrkiet fører puljen med 9 point, Finland har 6 point, Hviderusland 3 point, mens Danmark har 0 point.

Del nyhed

LÆS OGSÅ