Landsholdsspiller ude med brækket arm og misser EM-kvalifikation

Danmark må undvære Anne Katrine Ravn i de kommende kvalifikationskampe til EM. Hæveren har brækket armen. Der gik et sus gennem træningshallen i Izmir i Tyrkiet, da Anne Katrine Ravn til formiddagens træning med damelandsholdet uheldigt ramlede ind i en bande. ”Vi var midt i træningen i kamphallen. Der er LED-bander hele vejen rundt om…

:


Danmark må undvære Anne Katrine Ravn i de kommende kvalifikationskampe til EM. Hæveren har brækket armen.

Der gik et sus gennem træningshallen i Izmir i Tyrkiet, da Anne Katrine Ravn til formiddagens træning med damelandsholdet uheldigt ramlede ind i en bande.

”Vi var midt i træningen i kamphallen. Der er LED-bander hele vejen rundt om banen, men de er slukkede. Der kommer en forsvarsbold, som Anne Katrine Ravn løber efter og når, men i jagten på bolden lægger hun ikke mærke til den slukkede bande, som hun støder ind i med hånd og hoved først,” siger landstræner Svend-Erik Lauridsen.

”Der lød et ordentlig brag, og der var rigtig meget blod. Heldigvis kommer der en ambulance med det samme, og Anne Katrine Ravn fik taget røntgen og blev tilset af to læger på hospitalet. Hun har flækket læben, som er blevet syet med fire sting, men værre – hun har også brækket venstre underarm,” siger han.

Den 21-årge hæver fra Aarhus Volleyball har fået en skinne på armen, og der venter nu minimum fire ugers pause, inden hun skal have tjekket armen. Dermed er det slut med EM-kvalifikationen for hendes vedkommende.

Landstræner Svend-Erik Lauridsen har hasteindkald Maja Tholstrup Bach fra Lyngby, som flyver til Tyrkiet i morgen tidlig og støder til landsholdstruppen.

Det danske landshold spiller fredag mod Tyrkiet, lørdag mod Hviderusland, inden Finland venter søndag.

Del nyhed

LÆS OGSÅ