Her er årets ungdomskåringer 2014

Der er blevet sat navne på årets ungdomsklub, årets ungdomsleder, persongnist og klubgnist. Se hvem her. Årets Ungdomsklub 2014 blev DHV Odense. Klubben har i mange år har været stærkt kørende på ungdoms-siden og har en af de største ungdomsafdelinger i Danmark. Klubben prioriterer sine ungdomshold højt, og DHV Odense stiller altid op med mange…

:


Der er blevet sat navne på årets ungdomsklub, årets ungdomsleder, persongnist og klubgnist. Se hvem her.

Årets Ungdomsklub 2014 blev DHV Odense. Klubben har i mange år har været stærkt kørende på ungdoms-siden og har en af de største ungdomsafdelinger i Danmark.

Klubben prioriterer sine ungdomshold højt, og DHV Odense stiller altid op med mange hold i kidsstævner på Fyn. Samtidig er opbakningen fra engagerede trænere og forældre altid til stede.

Årets Ungdomsleder er Carsten Olsen fra Lyngby-Gladsaxe Volley. Han er svær at komme uden om, hvis man er en del af ungdomsafdelingen i hans klub – faktisk er han svær at komme uden om, hvis man har det mindste med klubben at gøre, for han er på en eller anden måde involveret i alt hvad der foregår.

Årets persongnist går til Lise Lins fra Kerteminde Volleyball Klub. Hun har gennem mange år arbejdet hårdt for især Kidsvolley i klubben.

Lise Lins har formået at skabe et rigtigt godt miljø, hvor hun også har fået engageret mange forældre og unge, der hjælper til træningen og er med til at løfte alle de opgaver, der skal varetages i klubben. 

Varde Volley er årets Klubgnist.Klubben valgte for to år siden at starte Kidsvolley op. Når man i denne klub vælger at gå ind i noget, så gør man det ordentligt. Det blev til en skoleturnering med over 300 børn samt et lærerkursus. En kæmpe mundfuld for klubben, men ikke større end at klubben igen i år har gennemført et endnu større skolestævne med meget stor succes.

Læs meget mere om årets kåringer her. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ