Danmark bliver straffet af Finland

Danmark-Finland 0-3 (15-25,20-25,18-25) Danmark løb ind i den finske maskine i dag. Finnerne straffede alle fejl og holdte Ci Eshel ude af modtagningen, hvilket gjorde det rigtigt svært for danskerne at score point. Fra starten af andet sæt kommer aggressiviteten tilbage og det sætter gang i det danske spil.Nu holder modtagningen, og Nikoline Mogensen får…

:


Danmark-Finland 0-3 (15-25,20-25,18-25)

Danmark løb ind i den finske maskine i dag. Finnerne straffede alle fejl og holdte Ci Eshel ude af modtagningen, hvilket gjorde det rigtigt svært for danskerne at score point.

Fra starten af andet sæt kommer aggressiviteten tilbage og det sætter gang i det danske spil.
Nu holder modtagningen, og Nikoline Mogensen får iscenesat Natja Bech Kjeldsen og Trine Noer Kjelstrup og det giver godt med point på kontoen. Derudover blev blokadespillet skarpere og finnerne blev presset til fejl. Det holdte dog ikke sættet ud, og finnerne kunne stramme grebet og afgøre sættet.

I tredje sæt følges holdene ad til første tekniske time-out, men herefter bliver det svært for danskerne at holde niveau og finnerne kan sideoute sættet hjem og vinde kampen 0-3.

Danskerne ville gerne have præsteret bedre, men Finland var det bedste hold på dagen.
Kun i andet sæt, lykkedes det at løse eget spil med den vilje der var nødvendig for at modstå presset.
Det var dog en lærerig kamp, der giver god ballast til næste weekends runde.
Dagens spiller blev Natja Bech Kjeldsen.

Nu går turen til Izmir i Tyrkiet, hvor den næste runde starter på fredag.
De danske piger vil nu bruge de næste dage i det solrige Tyrkiet på at tanke energi og træne i det tyrkiske volley-center.

172250  2362

Del nyhed

LÆS OGSÅ