Danske damer presser Tyrkiet

Danmark-Tyrkiet 0-3 (15-25,16-25,23-25) I dagens kamp stod kampen imod de store tyrkiske spillere. Det tyrkiske hold stillede med et hold der r i gennemsnit var 186 cm – MED libero. Det betød dog ikke noget for det danske hold, der gik uimponeret til opgaven. I første og andet sæt står det danske godt, men bliver…

:


Danmark-Tyrkiet 0-3 (15-25,16-25,23-25)

I dagens kamp stod kampen imod de store tyrkiske spillere. Det tyrkiske hold stillede med et hold der r i gennemsnit var 186 cm – MED libero. Det betød dog ikke noget for det danske hold, der gik uimponeret til opgaven.

I første og andet sæt står det danske godt, men bliver ramt af individuel usikkerhed i midten af hvert sæt, og det straffer tyrkerne prompte, hvilket giver store føringer og sætsejre på 15-25 og 16-25.

Men på trods af det tyrkiske pres, blev danskerne ved og spillede deres eget spil hele vejen.
Det betød, at spillet gradvist blev bedre, og da det tredje sæt gik i gang, var danskerne på max spil.
Serverne var skarpe, og blokaderne fra Trine Rask-Nielsen og Paulina Hougaard-Jensen begyndte at fungere. Det som ikke blev fanget i blokaden, tog Ci Eshel sig af og Trine Noer Kjelstrup slog fingrene af de tyrkiske blokader. Samtidig var Melcijana og Ci Eshel i modtagningshopla, og det gav 23-21-føring til danskerne. Tyrkerne var dog både mere rutinerede og mere heldige med dommene, og kunne vinde de sidste bolde og lukke kampen 23-25.

Det var en flot og koncentreret indsats, hvor spillerne holdt autopiloten slukket og brugte de mentale kræfter på at løse deres opgaver. Samtidig holdte holdet sin aggressivitet og justerede godt på den tyrkiske taktik. Helt klart et skridt opad fra gårsdagens kamp imod Hviderusland.

Nu gælder det Finland i morgen, som vi spiller kl. 16.30. Finland slog her til aften Hviderusland med 3-1, så det bliver en spændende kamp.

Dagens spiller blev Ci Eshel.

172030  1985

Del nyhed

LÆS OGSÅ