Optakt: Dansk tyrkertro på sejr over… Tyrkiet

Både landstræneren og spillerne tror på endnu en sejr i EM-kvalifikation, når de danske volleyherrer i aften møder Tyrkiet.   De danske volleyherrer fik i går aftes en drømmestart på EM-kvalifikationen, da de efter mere end to timers intens drama i Antvorskovhallen besejrede arvefjenderne Sverige med 3-2. Med sejren fører Danmark kvalifikationsgruppe F foran Tyrkiet,…

:


Både landstræneren og spillerne tror på endnu en sejr i EM-kvalifikation, når de danske volleyherrer i aften møder Tyrkiet.  

De danske volleyherrer fik i går aftes en drømmestart på EM-kvalifikationen, da de efter mere end to timers intens drama i Antvorskovhallen besejrede arvefjenderne Sverige med 3-2.

Med sejren fører Danmark kvalifikationsgruppe F foran Tyrkiet, Hviderusland og Sverige.

I aften klokken 19.30 spiller Danmark mod gruppefavoritterne fra Tyrkiet, der i går vandt 3-2 over Hviderusland.

”Tyrkiet er et rigtig godt hold, som spiller hurtigt på centerpositionen og kanterne. Vi skal serve rigtig godt, så vi får presset deres spilfordeler til at hæve højt, og dermed trække lidt tempo ud af kampen. Vi satser på en lang kamp, så vi kan få tyrkerne til at miste koncentrationen. Vi har kvaliteterne til at vinde,” siger landstræner Mikael Trolle.

Kantspiller Peter Jensen måtte i går udgå af kampen mod Sverige på grund af en skade. Senere i dag testes det, om han kan spille mod Tyrkiet. Han tror også på en sejr i aften.

”Jeg tror på, at vi kan kontrollere dem. I dag skal vi spille mod et helt hold, hvor Sverige nærmest kun spillede med Marcus Nilsson. Det bliver afgørende, at vi får lagt et stort servepres på Tyrkiet. Samtidig skal vores blokader være tætte, men så kan vi vinde,” siger Peter Jensen.

Første puljespil afvikles i Slagelse d. 22.-24. maj, mens andet puljespil er i Hviderusland weekenden efter. Puljevinderne går direkte til EM, mens 2´erne skal spille playoff.

Den danske trup:
Peter Kromann Jensen, Marienlyst
Kristian Knudsen, Çankaya Belediye Anka, Tyrkiet
Simon Bitsch, Middelfart
Sigurd Neltoft Varming, Marienlyst
Aske Mørkeberg Sørensen, CV Mitteldeutschland, Tyskland
Axel Jacobsen, TV Bühl
Philip Metin Özari, Thompson Rivers University, Canada
Nikolai Hjøllund Haun, Randers Novo
Mads Hartmann Ditlevsen, Antwerpen, Belgien
Peter Trolle Bonnesen, Narbonne Volley, Frankrig
Rasmus Breuning Nielsen, Middelfart
Rune Rye Huss, Marienlyst

Del nyhed

LÆS OGSÅ