Danske damer taber til værter fra Hviderusland

Danmark-Hviderusland 0-3 (8-25,12-25,14-25) I den første kamp af 6 i EM-kvalifikationen, spillede de danske damer i dag imod værterne fra Hviderusland. Det fysisk stærke hjemmehold var toptunede foran de 800 tilskuere, og der blev ikke levnet meget til tilfældighederne i dagens kamp. Men på trods af det stærke pres, formåede Danmark at holde fast i…

:


Danmark-Hviderusland 0-3 (8-25,12-25,14-25)

I den første kamp af 6 i EM-kvalifikationen, spillede de danske damer i dag imod værterne fra Hviderusland.

Det fysisk stærke hjemmehold var toptunede foran de 800 tilskuere, og der blev ikke levnet meget til tilfældighederne i dagens kamp.

Men på trods af det stærke pres, formåede Danmark at holde fast i eget spil, og modtagningen var på sit højeste niveau i denne landsholdssæson. Det betød, at Nikoline Mogensen kunne fordele spillet over hele nettet, og de Hviderussiske blokader kunne udfordres.

Det betød en hel del positive angrebsaktioner, og efterhånden som kampen skred frem, også blokade- og forsvarsaktioner.
Danmark havde således en føring på 9-7 i tredje sæt, før Hviderusserne for alvor slog hul, og kunne tage de næste 12 point.

”På trods af nederlaget, formåede holdet at holde fast i eget spil i hele kampen med meget få udfald,” udtaler head coach Sven-Erik Lauridsen og fortsætter,”Kan vi holde fast i at spille vores spil aggressivt, så har vi et godt fundament at bygge på.”

Dagens spiller blev anfører Melcijana Salispahic, der spillede sin 81. landskamp og dermed rykkede op på 6. pladsen i antal spillede landskampe. Meli havde landsholdsdebut imod Portugal ved Novotel Cup d. 6/1 2007.

http://cev.lu/Competition-Area/MatchPage.aspx?ID=701&mID=26542

Del nyhed

LÆS OGSÅ