European League i Roskilde 10.-11. juni

Knap er tapen blevet pillet af fingrene og benene strakt ud efter EM-kvalifikationen, før der igen står international topvolley i kalenderen for de danske volleyherrer. For tredje gang i træk deltager Danmark i European League, der fungerer som kvalifikation til cremen af landsholdsvolley – World League samt det nyeste tiltag i europæisk elitesport: European Games,…

:


Knap er tapen blevet pillet af fingrene og benene strakt ud efter EM-kvalifikationen, før der igen står international topvolley i kalenderen for de danske volleyherrer.

For tredje gang i træk deltager Danmark i European League, der fungerer som kvalifikation til cremen af landsholdsvolley – World League samt det nyeste tiltag i europæisk elitesport: European Games, en europæisk udgave af de Olympiske Lege.

Tirsdag den 10. juni og onsdag den 11. juni slår Roskilde Kongres- og Idrætscenter dørene op til to hæsblæsende volleykampe imod Slovenien. Begge dage spilles der klokken 19.00.

I samarbejde med sine sponsorer tilbyder Dansk Volleyball Forbund gratis adgang til kampene, så der kan skabes så frygtindgydende hjemmebane som muligt.

Det eneste, du skal gøre for at få fat i gratisbilletterne til kampene, er at bestille dem på www.billetto.dk/elroskilde.

Bestil billet nu og vær med til at gøre Roskilde Kongres- og idrætscenter til hele Volleyball Danmarks hjemmebane den 10.-11. juni. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ