Ny frist efter gratis EM-billetter revet væk kort før lukketid

Efterspørgslen på gratis billetter til de danske volleyherrers EM-kvalifikationskampe i Slagelse den 22.-24. maj eksploderede nærmest i de sidste 48 timer, inden tilbuddet udløb. Dansk Volleyball Forbund forlænger nu fristen. I missionen på at herrelandsholdet kvalificerer sig til EM 2015, har Dansk Volleyball Forbund i samarbejde med sine sponsorer tilbudt gratis billetter til kvalifikationskampene i…

:


Efterspørgslen på gratis billetter til de danske volleyherrers EM-kvalifikationskampe i Slagelse den 22.-24. maj eksploderede nærmest i de sidste 48 timer, inden tilbuddet udløb. Dansk Volleyball Forbund forlænger nu fristen.

I missionen på at herrelandsholdet kvalificerer sig til EM 2015, har Dansk Volleyball Forbund i samarbejde med sine sponsorer tilbudt gratis billetter til kvalifikationskampene i Antvorskovhallen i Slagelse.

Flere end 1300 tilskuere fordelt på de tre kvalifikationsdage den 22.-24. maj har benyttet tilbuddet, som udløb i går. Men nu forlænges det.

”Vi vil gerne skabe de absolut bedste betingelser for landsholdet i bestræbelserne på at kvalificere sig til EM 2015. Her spiller en fyldt og feststemt Antvorskovhal en stor rolle, så drengene virkelig føler, at de har hjemmebane. Derfor forlænger vi tilbuddet om gratis billetter til den 20. maj, så alle volleyfans får en ekstra chance for at komme gratis til volleyball på topniveau,” siger landstræner og sportsdirektør Mikael Trolle.

En af de fans, som har reserveret gratis billetter, er Charlotte Jensen fra Helsinge:

”Jeg skal se kampen mod Sverige med tre af mine holdkammerater fra HGI Volley, hvilket jeg glæder mig meget til. Vi tager af sted er for at få en hyggelig tur og heppe på Danmark. Jeg glæder mig til at se volleyball på så højt niveau på nært hold,” siger hun.

Charlotte selv er motionsspiller og træner en gang om ugen og spiller kamp i ny og næ.

EM-kvalifikationskampene spiller over to omgange. Første puljespil afvikles i Slagelse den 22.-24. maj, mens andet puljespil er i Hviderusland weekenden efter. Puljevinderne går direkte til EM, mens 2´erne skal spille playoff.

EM-kvalifikationskampe i Slagelse den 22.-24. maj:

Torsdag den 22. maj
17:00: Tyrkiet – Hviderusland
19:30: Danmark – Sverige

Fredag den 23. maj
17:00: Hviderusland – Sverige
19:30: Tyrkiet – Danmark

Lørdag den 24. maj
15:00: Sverige – Tyrkiet
17:30: Hviderusland – Danmark

Reservér dine billetter her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ