DVBF repræsentantskabsmøde 2014

Husk at årets repræsentantskabsmøde afholdes lørdag den 24. maj 2014 kl. 11.00 i Antvorskovhallen i Slagelse. Mødemateriale, inklusive årsrapport for 2013 er oploadet her>> Hvis en klub er repræsenteret ved en anden person end formanden, skal der indsendes eller medbringes en fuldmagt, som findes med det øvrige mødemateriale. Af hensyn til forplejning mv. er der…

:


Husk at årets repræsentantskabsmøde afholdes lørdag den 24. maj 2014 kl. 11.00 i Antvorskovhallen i Slagelse.

Mødemateriale, inklusive årsrapport for 2013 er oploadet her>>

Hvis en klub er repræsenteret ved en anden person end formanden, skal der indsendes eller medbringes en fuldmagt, som findes med det øvrige mødemateriale.

Af hensyn til forplejning mv. er der tilmelding senest den 21. maj kl. 12.00. Tilmelding foregår pr. mail til dvbf@volleyball.dkDenne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Del nyhed

LÆS OGSÅ