U16 DM Spændende kampe om de sidste pladser i semifinalerne

Ved U16 DM, mangler pigerne de sidste puljekampe søndag formiddag. Team Køge og VK Vestsjælland er klar til Semifinalerne inde søndags sidste puljekamp. I pigernes pulje A mødes Ikast KFUM og Gentofte Volley om en plads i semifinalen, mens det tilsvarende gør sig gældende for Fortuna Odense og Amager VK i pulje B. Drengene spillede…

:


Ved U16 DM, mangler pigerne de sidste puljekampe søndag formiddag. Team Køge og VK Vestsjælland er klar til Semifinalerne inde søndags sidste puljekamp. I pigernes pulje A mødes Ikast KFUM og Gentofte Volley om en plads i semifinalen, mens det tilsvarende gør sig gældende for Fortuna Odense og Amager VK i pulje B. Drengene spillede deres indledende puljer færdig lørdag, pulje vindere Gentofte Volley og DHV Odense, mens Hvidovre-Køge, Ungdomsvolley Sydvest, Lyngby-Gladsaxe og Ikast KFUM er klar til kvartfinalerne.

Program
Kl. 8.30 puljekampe damer

Kvartfinaler herrer
Kl. 9.30 Kvart 1: Hvidovre-Køge – Ungdomsvolley
Kl. 9.30 Kvart 2: Lyngby-Gladsaxe – Ikast KFUM

Kl. 10.40 Semifinaler damer

Semifinaler herrer
Kl. 11.50 Semi 1: Gentofte Volley – vinder kvart 1
Kl. 11.50 Semi 2: DHV Odense – vinder kvart 2

Kl. 13.00 Bronzekamp damer

Kl. 14.10 Finale damer

Kl. 14.30 Bronzekamp herrer

kl. 15.20 Finale Herrer

Turneringsplanen er opdateret på volleyball.dk

Følg U16 DM på facebook

Del nyhed

LÆS OGSÅ