Tre generalprøver på under 48 timer: Danmarks sidste chance for at komme i EM-gear

De danske volleyherrer er i fuld gang med de intensive forberedelser frem mod EM-kvalifikationskampene den 22.-24. maj i Slagelse. Danmark spiller tre generalprøver på under 48 ude mod Østrig. Om 13 dage skal de danske volleyherrer forsøge at tage første skridt på vejen mod EM 2015, når de spiller tre kvalifikationskampe i Antvorskovhallen mod Hviderusland,…

:


De danske volleyherrer er i fuld gang med de intensive forberedelser frem mod EM-kvalifikationskampene den 22.-24. maj i Slagelse. Danmark spiller tre generalprøver på under 48 ude mod Østrig.

Om 13 dage skal de danske volleyherrer forsøge at tage første skridt på vejen mod EM 2015, når de spiller tre kvalifikationskampe i Antvorskovhallen mod Hviderusland, Tyrkiet og en endnu ukendt modstander, som kendes på søndag.

Mandag morgen rejser landsholdet til Østrig for at få de sidste detaljer på plads og komme helt op i EM-gear.

”Vi skal i EM-mode nu. Kampene mod Østrig er generalprøverne inden de vigtige EM-kvalifikationskampe den 22.-24. maj på hjemmebane,” siger landstræner Mikael Trolle.

”Testkampene mod Østrig skal bruges til at afklare de taktiske prioriteter for holdet. Vi skal have fokus på vores servepres og finde ud af, hvor meget vi skal satse i vores blokadeforsvar, så vi bliver konkurrencedygtige til EM-kvalifikationen,” siger han. 

”Det bliver godt for holdet, at vi får profiler som Mads Ditlevsen og Kristian Knudsen tilbage. Nu bliver kunsten at få holdet til at spille, som det gjorde mod Hviderusland under EM på hjemmebane sidste år,” siger Mikael Trolle.  

”Og så skal vi selvfølgelig finde ud af, hvem der skal spille. Så der er mange ting, der skal styr på.”

EM-kvalifikationskampene spiller over to omgange. Første puljespil afvikles i Slagelse den 22.-24. maj, mens andet puljespil er i Hviderusland weekenden efter. Puljevinderne går direkte til EM, mens 2´erne skal spille playoff.

Der er gratis entré til kampene i Slagelse, da Dansk Volleyball Forbund sponsorer betaler billetten. Man skal dog reservere billetterne senest den 15. maj. Reservér billetter her.

EM-kvalifikationskampe i Slagelse den 22.-24. maj:
Torsdag den 22. maj
17:00: Tyrkiet – Hviderusland
19:30: Danmark – Endnu ukendt

Fredag den 23. maj
17:00: Hviderusland – Endnu ukendt
19:30: Tyrkiet – Danmark

Lørdag den 24. maj
15:00: Endnu ukendt – Tyrkiet
17:30: Hviderusland – Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ