U16 DM afgøres i det nordjyske

For første gang i dette årtusinde spilles der U16 DM i Aalborg, når Aalborg Stadionhal den 10.-11. maj danner rammerne. Der bliver som noget nyt forsøgt med at trække lod til det endelige kampprogram. På pigesiden kæmper Team Køge, VK Vestsjælland, Amager VK, Gentofte Volley, Fortuna Odense, Sønderborg VK, ØSVN, Ikast KFUM, Skovbakken, Grøndal EV,…

:


For første gang i dette årtusinde spilles der U16 DM i Aalborg, når Aalborg Stadionhal den 10.-11. maj danner rammerne. Der bliver som noget nyt forsøgt med at trække lod til det endelige kampprogram.

På pigesiden kæmper Team Køge, VK Vestsjælland, Amager VK, Gentofte Volley, Fortuna Odense, Sønderborg VK, ØSVN, Ikast KFUM, Skovbakken, Grøndal EV, Lyngby-Gladsaxe og Aalborg HIK om guldet.

Hos drengene dyster Hvidovre-Køge, Gentofte Volley, VK Vestsjælland, Lyngby-Gladsaxe, DHV Odense, Sydvest, Jels, Ikast KFUM, Skjern KFUM samt Hundelev UIF.

Sidste år vandt Gentofte Volley U16-guldet hos både pigerne og drengene.

DVBF’s Bredde og Udviklingsstyregruppe har efter anmodning fra Aalborg HIK besluttet, at det endelige program til U16 DM bliver en del af åbningsceremonien, som foregår fredag aften kl. 20.30 i Hal 1.

I forbindelse med åbningsceremonien vil der blive trukket lod efter de seedningslag, som kan ses her.

Dansk Volleyball Forbunds ungdomsturneringsgruppe har fortaget en sportslig og geografisk seedning af holdene, så de formodende stærkeste hold ikke kommer i samme pulje, og så der fx ikke kommer fire hold fra SVBK i samme indledende pulje. Der trækkes lod om hvilke hold der skal i hvilke puljer. Der er fri lodtrækning inden for seedningslagene.

Kort efter lodtrækningen vil den endelige turneringsplan være at finde her på volleyball.dk.

Første kamp spilles lørdag klokken 08.30 i Aalborg Stadionhal, mens finalerne spilles søndag eftermiddag. Se hele kampprogrammet og læs mere her

Resultater kan følges her.

Følg med på Facebook her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ