Revanchen udeblev i volleyherrernes 2. testkamp mod Letland

De danske volleyherrer fik svar på en masse spørgsmål i aftenens testkamp mod Letland. Landstræner Mikael Trolle fokuserer på de mange positive takter fra holdet i forberedelserne frem mod EM-kvalifikationskampene den 22.-24. maj i Slagelse. Testkamp: Danmark – Letland 1-3 (25-23, 15-25, 21-25, 20-25) Kildeskovshallen, Gentofte De danske volleyherrer måtte for anden dag i træk…

:


De danske volleyherrer fik svar på en masse spørgsmål i aftenens testkamp mod Letland. Landstræner Mikael Trolle fokuserer på de mange positive takter fra holdet i forberedelserne frem mod EM-kvalifikationskampene den 22.-24. maj i Slagelse.

Testkamp: Danmark – Letland 1-3 (25-23, 15-25, 21-25, 20-25)
Kildeskovshallen, Gentofte

De danske volleyherrer måtte for anden dag i træk forlade banen med et nederlag til Letland.

”Letland er et godt hold. De laver ingen fejl og er på vej til at hamre os ud af banen midt i kampen. Så beslutter vi at tage nogle chancer, og pludselig spiller vi lige op med dem igen,” siger landstræner Mikael Trolle.

”Vi får svar på nogle spørgsmål i dag. Når vi lægger et større servepres og slår godt i toppen af blokaderne, så er vi rigtig godt med. Drengene viser en god vildskab og giver ikke op. Der er nogle af de unge, som kommer ind og får chancen og gør det fint,” siger han.

”Jeg er meget glad for at vi viser evnen til at vende kampen, men Letland havde bare lidt mere i posen denne gang.”  

Center Rune Rye Huss:

”Vi er oppe imod et erfarent hold, som formår at lægge et ekstra pres på os i perioder. Vi er modsat et meget ungt hold, som kun har spillet sammen i en uge. Jeg synes, at vi kan være meget tilfredse med præstationen i de her to testkampe. Når vi får lidt bedre fornemmelse for hinanden, så er Letland et hold, som vi vinder over,” siger han.

Danmark møder i EM-kvalifikationen Tyrkiet, Hviderusland og en stadig ukendt modstander. Første puljespil afvikles i Slagelse d. 22.-24. maj, mens andet puljespil er i Hviderusland weekenden efter. Puljevinderne går direkte til EM, mens 2´erne skal spille playoff.

Truppen til kampen mod Letland:

1

Peter Jensen

Kant

Marienlyst

3

Simon Bitsch

Kant

Middelfart

4

Sigurd Neltoft Varming

Center

Marienlyst

6

Aske Mørkeberg Sørensen

Center

CV Mitteldeutschland, Tyskland

7

Daniel Thomsen

Center

Marienlyst

8

Axel Jacobsen

Hæver

TV Bühl, Tyskland

9

Philip Metin Özari

Libero

Thompson Rivers University, Canada

10

Mads Møllgaard

Kant

Gentofte

11

Nikolaj Hjøllund Haun

Hæver

Randers Novo

15

Peter Trolle Bonnesen

Kant

Narbonne Volley, Frankrig

17

Rasmus Breuning Nielsen

Kant

Middelfart

18

Rune Rye Huss

Center

Marienlyst

Del nyhed

LÆS OGSÅ