De danske damer taber efter solid indsats

Danmark – Norge 1-3 (17-25,25-23,21-25,16-25) Efter gårsdagens nederlag, var det nu et klogere landshold, der stillede til kamp. Det danske hold spillede taktisk klogt, og specielt transitionsspillet løftede sig fra gårsdagens kamp. Med skarpe server, og opmærksomt blokspil, kunne forsvaret holde Norge fra point og selv skaffe point til kontoen. Samtidig var modtagningen på plads,…

:


Danmark – Norge 1-3 (17-25,25-23,21-25,16-25)

Efter gårsdagens nederlag, var det nu et klogere landshold, der stillede til kamp.

Det danske hold spillede taktisk klogt, og specielt transitionsspillet løftede sig fra gårsdagens kamp.

Med skarpe server, og opmærksomt blokspil, kunne forsvaret holde Norge fra point og selv skaffe point til kontoen.

Samtidig var modtagningen på plads, og Ci Eshel holdte skyhøjt niveau. Det gav Maja Bach gode muligheder for at fordele spillet til angrebspoint.

Det fungerede til tider rigtig godt, og danskerne kæmpede godt imod det norske pres.

Specielt i andet sæt fik Danmark hul på det norske spil og kunne vende 16-21 til 25-23 sejr på Trine Kjelstrup server.

Desværre var det dog primært Norge der fik fanget Danmark i nogle opstillinger og det gav store føringer til hjemmeholdet, der kunne lukrere på de individuelle danske fejl.

”Jeg er tilfreds med at spillet er på plads,” udtaler landstræner Sven-Erik Lauridsen og fortsætter,”Så nu handler det om, at kunne gøre det igen og igen på højest mulige niveau.”

Dagens spiller blev Ci Eshel.

I næste weekend træder U19-spillerne Paulina Hougaard-Jensen, Mette Breuning Nielsen, Nora Møllgaard, Nikoline Mogensen og Nanna Mølgård ind i truppen, hvorefter den endelige 12-mandstrup til EM-kvalifikationen udtages.

Del nyhed

LÆS OGSÅ