Danmark taber i første kamp mod Norge

Danmark-Norge 0-3 (22-25,13-25,19,25) I den første kamp i sæsonen gjaldt det Norge i det norske Tønsberg. Norge der spiller i 1. runde i EM-kvalifikationen i Sverige i næste weekend, var godt oppe i gear i dagens kamp. Det betød, at Danmark kom vældigt under pres i første sæt og var bagud med 5 point i…

:


Danmark-Norge 0-3 (22-25,13-25,19,25)

I den første kamp i sæsonen gjaldt det Norge i det norske Tønsberg.

Norge der spiller i 1. runde i EM-kvalifikationen i Sverige i næste weekend, var godt oppe i gear i dagens kamp. Det betød, at Danmark kom vældigt under pres i første sæt og var bagud med 5 point i det meste af sættet. Gradvist fik de danske damer dog stabiliseret. Ci Eshel kontrolledere de norske server, og Anne Ravn fik iscenesat Melcijana Salispahic og Trine Noer Kjelstrup og det gav kontakt ved 20-20.

Der kom Norges rutine dog til udtryk og Danmark blev presset til at lave fejl og Norge vandt sættet 22-25.

I andet sæt svigtede den danske serv, og det gjorde det svært at score point. Norge kom langt foran, og selvom de danske damer fik vendt skuden mentalt og spillemæssigt, var det for sent og Norge kunne tage sætsejren 13-25.

I tredje sæt var indstillingen helt i top og der var mange lange dueller, der dog mestendels faldt til Norges fordel. Maja Bach, Lise Bisgaard og Freja Rye Huss kom ind midt i sættet, hvilket gav pote på pointscoren, men igen var nordkvinderne for stærke og kunne vinde sættet 19-25 og dermed kampen.

Norge havde et stærkt angrebsspil, og danskerne måtte kæmpe med at holde sit bundniveau. Når det lykkedes spillede det danske hold godt, og der var godt med energi fra hele holdet. Nu vil vi rette de små ting og gå efter sejr i morgendagens revanche kl. 13.00.

Kampen i dag havde 5 debutanter i Maja Bach, Mette Sallerup, Julie Molin de Blanck, Anne Ravn og Alina Hjorth Sode. Dagens spiller blev topscorer Trine Noer Kjelstrup.

Del nyhed

LÆS OGSÅ