Ti kilo lettere volley-profil udskrevet efter anden operation

Efter ikke bare én, men hele to operationer for en sprængt blindtarm er den danske volley-profil Casper Munk nu udskrevet fra hospitalet. Han har tabt sig ti kilo og ser frem til at begynde genoptræningen.   Den 27-årige kantspiller, som til dagligt spiller i tyske CV Mitteldeutschland, er tilbage i sin lejlighed i Tyskland. ”Hold…

:


Efter ikke bare én, men hele to operationer for en sprængt blindtarm er den danske volley-profil Casper Munk nu udskrevet fra hospitalet. Han har tabt sig ti kilo og ser frem til at begynde genoptræningen.  

Den 27-årige kantspiller, som til dagligt spiller i tyske CV Mitteldeutschland, er tilbage i sin lejlighed i Tyskland.

”Hold kæft det er rart at komme ud af det hospital. Jeg er lige blevet udskrevet. Nu skal jeg direkte hjem og ligge i sengen i et par dage, inden jeg kan rejse til Danmark,” siger Casper Munk.

”Jeg blev opereret for anden gang for en uge siden, da der kom en infektion efter den første operation. Mine organer havde samlet sig dér, hvor blindtarmen tidligere var. Tarmene var vokset sammen i en knude,” siger han.

”Jeg havde det rigtig skidt efter den første operation. Så tog lægerne en CT-scanning, hvor de så, hvordan tarmene havde vokset sig sammen. Lægerne var ikke i tvivl om, at der skulle opereres med det samme.”

”Heldigvis var mit holds læge også til stede, og de blev enige om at lave en kikkertoperation i stedet for at skære mig op. Jeg fik syv huller i maven og lå på intensiv i 24 timer efterfølgende med slanger stikkende ud af hele kroppen,” siger Casper Munk.

”Det har været et par sjove dage her efterfølgende. Pludselig kunne jeg igen høre fuglene synge og fornemme, at det kløede rundt omkring på kroppen. Det kunne jeg ikke inden operationen – kroppen havde simpelthen slået fra.”

”Jeg har tabt ti kilo. Men nu er energien og sulten på vej tilbage. Jeg har spist siden onsdag og har det meget bedre nu. Der går fire uger, inden jeg må begynde at dyrke sport igen. Så skal jeg i gang med genoptræningen,” siger Casper Munk.

Det danske landshold spiller lørdag og søndag to testkampe mod Letland.

Del nyhed

LÆS OGSÅ