CEV-kvalifikation HU20 mod Norge

Norge – Danmark HU20 3-1 (25-14, 25-20 , 21-25, 25-19) Sidste kamp i Rumænien var mod de nordiske mestre i U19 fra Norge. Vi vidste på forhånd, at Norge er et meget disciplineret hold, som spiller flot volley – og vi vidste, at vi skulle være gode, hvis vi skulle gøre os forhåbninger om at…

:


Norge – Danmark HU20 3-1

(25-14, 25-20 , 21-25, 25-19)

Sidste kamp i Rumænien var mod de nordiske mestre i U19 fra Norge. Vi vidste på forhånd, at Norge er et meget disciplineret hold, som spiller flot volley – og vi vidste, at vi skulle være gode, hvis vi skulle gøre os forhåbninger om at vinde.  

Som noget nyt har CEV indført, at holdene i løbet af turneringen kan skifte libero frem til én time før kampstart. Trænerteamet glemmer at skifte libero inden tidsfristen, så Mathias Petersen starter som libero. Det skaber lidt uro, at vores gameplan bliver ændret kort tid før kampstart. Til spillernes store ros skal det dog siges, at de ydede en forbilledlig indsats hele kampen i gennem trods denne forstyrrelse.

I 1. sæt har vi problemer med at komme i gang. Vi får ikke fundet rytmen i angrebet og bliver lukket af Norges gode blokader, hvor især de to store norske centerspillere lukker godt ned for de danske angreb. Anfører Mads går hele tiden forrest og finder gang på gang hullet i blokaderne, men Norge vinder sættet efter en sløv dansk start 14-25. 

I 2. sæt justerer vi på opstillingerne, Oscar kommer på diagonalen og får slået hul på Norges blokader, hvilket giver mere plads til Mads på kanten og Simon og Kasper på midten. Vi holder modtagningen, men har svært ved at holde Norge i blokaden. Efter flere tætte dueller vinder Norge sættet 25-20.

3. sæt starter med en fejl i opstillingssedlen, men vi formår at holde fokus på kampen og får en god start med gode angreb fra Oscar og Kasper. Vi har fortsat problemer med at komme uden om Norges store centere, som får lukket os flere gange i blokaden. Mads er flyvende i angrebet – og vi får sendt flere gode server af sted. Vi vinder sættet 25-21 efter en god koncentreret holdindsats og gode individuelle præstationer.

I 4. sæt spiller begge hold god volleyball, men marginalerne er på Norges side. Mads, Oscar og Kasper holder os inde i kampen med flere angrebspoint. Vi spiller mange lange dueller, hvor begge hold får hentet nogle fantastiske bolde i forsvaret, men i sidste ende trækker Norge fra og vinder sættet og dermed kampen 25-19.

Selvom holdet slutter med et ærgerligt nederlag bliver der fra headcoach Fred Sturm delt mange roser ud til alle spillere for weekendens præstationer, indstilling og gejst. Hele truppen har arbejdet godt og intensivt både på et personligt plan og som hold.

Startopstilling: Lasse Nielsen, Mads Møllgaard, Emil Didriksen, Anders Hartmann, Oscar Møllgaard, Simon Andersen, Mathias Petersen

Indskiftere: Rasmus Mikelsons, Jonathan Lier Møller, Mikkel Holm, Kasper Helverskov 

MoM: Mads Møllgaard, der scorer 25 points

Del nyhed

LÆS OGSÅ