CEV-kvalifikation HU20 mod Rumænien

Rumænien-Danmark 3-1 (25-23, 23-25, 25-23, 25-18) Dagens sene kamp blev spillet mellem hjemmeholdet, Rumænien, og Danmark. Rumænien havde som forventet et stort brølende hjemmepublikum i ryggen, og hallen sydede allerede ved kampstart. 1. sæt forløb som ren volleyball. Begge hold var stærke i sideout og ved 1. tekniske time out var Rumænien i front efter…

:


Rumænien-Danmark

3-1 (25-23, 23-25, 25-23, 25-18)

Dagens sene kamp blev spillet mellem hjemmeholdet, Rumænien, og Danmark.

Rumænien havde som forventet et stort brølende hjemmepublikum i ryggen, og hallen sydede allerede ved kampstart.

1. sæt forløb som ren volleyball. Begge hold var stærke i sideout og ved 1. tekniske time out var Rumænien i front efter nogle dårlige forsvarshandlinger på dansk side. Holdene følges ad, men Rumænien får skabt plads og kommer foran med fire. Danmark kommer tilbage og ved stillingen 19-19 kunne alt ske. Rumænien trækker fra til sidst i sættet og vinder 25-23.

2. sæt forløb som i første sæt med ren volleyball, dog med Danmark i front med 8-7 ved 1. tekniske timeout. Rumænien kommer først til 2. tekniske time out med 16-15. Med hjemmepublikummet hujende på tilskuerpladserne og med rumænsk føring kunne det ligne endnu et dansk sætnederlag. Men sådan gik det ikke. Med gode angreb og skarpe modtagninger kommer Danmark i front igen og lukker sættet 25-23.

I 3. sæt halter vi hele tiden lidt efter Rumænien med to-tre points, men får kontakt ved 22-23 og får fremtvunget en rumænsk time-out. Rumænien viser dog skarphed i slutningen og lukker sættet med et flot linjeslag. Vi taber sætter 23-25.

Vi kommer først til 1. tekniske time out, men så stepper Rumænien gevaldigt op – og der står Rumænien på resten af sættet. Rumænien spiller aggressivt ved nettet – og det giver pote. Vi taber sættet 18-25 – og dermed kampen 1-3.

Startopstilling: Lasse, Mads, Emil, Anders, Oscar, Simon, Jon

Indskiftere: Mathias P, Rasmus, Kasper

MoM: Oscar

Del nyhed

LÆS OGSÅ