Danmarks DU19 landshold strålede mod Italien

EM-kvalifikation DU19 i Pescara, Italien Italien-Danmark, 3-0 (25-20, 25-13, 25-18), 700 tilskuere. Med en flot og uimponeret indsats mod de italienske værter, kom Danmark igennem første kamp i EM-kvalifikationen med mere end blot æren i behold. Italien spiller på et meget højt internationalt niveau og med en fysik og teknik, der bærer præg af den…

:


EM-kvalifikation DU19 i Pescara, Italien Italien-Danmark, 3-0 (25-20, 25-13, 25-18), 700 tilskuere.

Med en flot og uimponeret indsats mod de italienske værter, kom Danmark igennem første kamp i EM-kvalifikationen med mere end blot æren i behold. Italien spiller på et meget højt internationalt niveau og med en fysik og teknik, der bærer præg af den fantastiske kvalitet og bredde, der er i italiensk volleyball. Alligevel lykkedes det de danske piger i store dele af kampen at presse italienerne til at yde deres absolut bedste for at holde de danske piger bag sig. Gennem både angrebs-, serve- og blokadepoint til det danske hold fik pigerne bevist, at de er rykket op ad den internationale rangstige, hvad angår egne spilkvaliteter. Et konkret udtryk for italienernes oplevelse af kampen var, at de spillede stort set hele kampen med de samme 7 spillere.
Danmark startede alle 3 sæt med Nikoline Mogensen som hæver, Paulina Hougaard-Jensen og Mette Breuning på midten, Amalie Owie og Laura Brix på kanterne, Nanna Mølgård som diagonal og Stephanie Dahl som libero. Men alle 12 piger i den danske trup var på banen i løbet af kampen og leverede flotte præstationer.
I dagens anden kamp i puljen vandt Polen sikkert 3-1 over Spanien.

Lørdagens program:
16.00, Danmark-Polen 18.30, Italien-Spanien

Se yderligere om Danmarks kamp her: http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchPage.aspx?mID=26359&ID=699&CID=5348&PID=1318&type=LegList

Del nyhed

LÆS OGSÅ