CEV-kvalifikation HU20 taber 3-0 til Spanien

Spanien-Danmark 3-0 (25-20, 25-17, 25-14) Åbningskampen ved CEV-kvalifikationen i Rumænien stod mellem Spanien og Danmark. På papiret var Spanien det bedste hold, og landsholdet vidste godt, at Spanien ville være en svær nød at knække. I 1. halvdel af 1. sæt fulgtes de to hold godt ad. Spanien havde svært ved at få presset serverne,…

:


Spanien-Danmark

3-0 (25-20, 25-17, 25-14)

Åbningskampen ved CEV-kvalifikationen i Rumænien stod mellem Spanien og Danmark. På papiret var Spanien det bedste hold, og landsholdet vidste godt, at Spanien ville være en svær nød at knække.

I 1. halvdel af 1. sæt fulgtes de to hold godt ad. Spanien havde svært ved at få presset serverne, og Danmark udnyttede dette med flot sideoutspil og gode modtagninger.

Ved 1. tekniske timeout var der problemer ved dommerbordet, og hvad der reelt var en

8-6 føring til Danmark blev til 8-8 med Spanien som server. En lang pause efterfulgt af forvirring gjorde, at Danmark ikke kom tilbage med lige så meget koncentration og gejst som tidligere. Spanien kom først til 2. tekniske timeout ved en føring på 16-14.

Holdene fulgtes ad igen, men Spanien trak fra til sidst og vandt første sæt 25-20.

Præcis som i 1. sæt fulgtes holdene pænt ad, og som landstræner Fred Sturm udtalte efter kampen, så er det ren volleyball. ”We played very clean volleyball at the beginning of the two first sets. Some moments in the game were of very high quality” udtalte landstræneren.

Danmark kom til 1. tekniske timeout med en føring på 8-7, og takket være, ja, det rene spil. Som i 1. sæt kom Spanien først til 2. tekniske timeout med en føring på 16-13.

2. sæt var en gentagelse af 1. sæt, og Spanien trak fra igen, og lukkede sættet 25-17.

Spanien fik styr på spillet, og efter to vundne sæt havde spanierne fundet sig til rette, og deres forsvarsspil fungerede rigtig godt. U20-drengene fandt aldrig rytmen, og Spanien kom til 1. tekniske timeout med 8-4 og til 2. tekniske timeout med 16-8.

Spanien lukker ubesværet sættet og dermed kampen 25-14.

Man of the match blev liberoen Jonathan Lier Møller.

Del nyhed

LÆS OGSÅ