Sprængt blindtarm koster landsholdsprofil EM-kvalifikation

Casper Munk har sprængt blindtarmen og misser med al sandsynlighed volleyherrernes EM-kvalifikation den 22.-24. maj i Slagelse. Den stærke kantspiller er i bedring efter operation. Efter at have haft ondt i maven i et par dage opsøgte Casper Munk en læge. En scanning viste problemer med blindtarmen. ”Det viste sig at min blindtarm var sprængt.…

:


Casper Munk har sprængt blindtarmen og misser med al sandsynlighed volleyherrernes EM-kvalifikation den 22.-24. maj i Slagelse. Den stærke kantspiller er i bedring efter operation.

Efter at have haft ondt i maven i et par dage opsøgte Casper Munk en læge. En scanning viste problemer med blindtarmen.

”Det viste sig at min blindtarm var sprængt. Jeg blev opereret fredags og har ikke spist noget i seks dage. Det har været en rigtig slem omgang, som kan være livstruende. I øjeblikket prøver lægerne at få gang i mine organer igen. Men der går seks til otte uger, inden jeg er ovenpå igen,” siger Casper Munk fra hospitalssengen.

Dermed misser kantspilleren, der til dagligt spiller i tyske CV Mitteldeutschland, med al sandsynlighed EM-kvalifikationen på hjemmebane den 22.-24. maj.

”Det var vigtigt, at lægerne fik fjernet de bylder, som har dannet sig på organerne efter blindtarmen sprang. Jeg har aldrig været så syg og har tabt mig rigtig mange kilo. Det er meget frustrerende. Det går meget langsomt fremad, men heldigvis er der gode læger,” siger Casper Munk.

Landstræner Mikael Trolle:

”Det er et stort tab for landsholdet, at Casper Munk efter alt at dømme ikke bliver klar til EM-kvalifikationen. Han er en af de spillere, der besidder flere kvaliteter, som vi nu kommer til at mangle på landsholdet. Men det vigtigste er, at Casper hurtigt bliver frisk igen, så vi kan starte hans genoptræning og således få ham klar til at spille for landsholdet ved European League i juni og juli,” siger Mikael Trolle, landstræner for Danmarks volleyherrer.

Danmark møder i EM-kvalifikationen Tyrkiet, Hviderusland – der bringer gode minder frem fra en søndag september-aften i Odense og en indtil videre ukendt modstander i form af den næstbedste nummer to fra 1. kvalifikationsrunde.

Danmark træder på baggrund af det gode EM-resultat direkte ind i 2. kvalifikationsrunde. Første puljespil afvikles i Slagelse d. 22.-24. maj, mens andet puljespil er i Hviderusland weekenden efter. Puljevinderne går direkte til EM, mens 2´erne skal spille playoff.

Del nyhed

LÆS OGSÅ