Svær EM-kvalifikation venter U20-landsholdene

De danske U20-hold jagter en plads ved EM i 2014, når de spiller EM-kvalifikation den 25.-27. april i Rumænien og Italien. Begge de danske U20 hold træder ind i 2. kvalifikationsrunde på vejen til EM 2014. Der venter en stor mundfuld for begge mandskaber. U20-drengene spiller sine kvalifikationskampe i Piatra Neamt i Rumænien. Danmark møder…

:


De danske U20-hold jagter en plads ved EM i 2014, når de spiller EM-kvalifikation den 25.-27. april i Rumænien og Italien.

Begge de danske U20 hold træder ind i 2. kvalifikationsrunde på vejen til EM 2014. Der venter en stor mundfuld for begge mandskaber.

U20-drengene spiller sine kvalifikationskampe i Piatra Neamt i Rumænien. Danmark møder i første kamp Spanien, værterne fra Rumænien venter i næste kamp, inden Danmark slutter af mod Norge.

”Drengene ser frem til at skulle spille kvalifikationskampene. De er meget opsatte på at gøre deres allerbedste. Vi har haft nogle gode træninger, og hele holdet er meget motiveret. Vi skal op imod nogle rigtig stærke modstandere, og det bliver rigtig svært. Der er en masse fra holdet, der skal træde i karakter og spille op til deres bedste, hvis vi skal have en chance,” siger Fred Sturm, landstræner for U20-drengene.

U20-pigerne skal et smut til Italien, som de også møder i åbningskampen. Herefter venter Polen og endelig Spanien. Det virker som en ordentlig mundfuld for de danske volleypiger.

”Der er ingen tvivl om, at Italien er favoritter. De er altid gode og blandt de bedste hold i verden. Vores forhåbninger er klart knyttet til kampen mod Spanien. Det er et hold, som vi har spillet lige op med før med denne årgang. Vi skal spille godt på det rigtige tidspunkt, og det er mod Spanien i den sidste kamp, hvor det virkelig gælder,” siger Skafte Herskind, assistenttræner for U20 pigerne.

Kampprogram U20 drenge
25/04, 16.30: Danmark – Spanien
26/04, 19.00: Danmark – Rumænien
27/04, 16.30: Norge – Danmark

Kampprogram U20 piger
25/04, 18.30: Italien – Danmark
26/04, 16.00: Polen – Danmark
27/04, 15.00: Danmark – Spanien 

Del nyhed

LÆS OGSÅ